Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Evet arkadaslar Kendimi Tanıtıyım Ben çağrı dayi Eleman arıyan firmalar öncelikle yazsın.. 10 a yakın firmada çalıstım 5 kere firma açtım kendi makinalarım oldu freebsd bilgim baya iyi var mt2 de baya iyi bilgim var Mt2 de bilmedigim birşey yok filezilla navicat putty files mysql hepsinde iyi bilorm putty scriptim var 44 seçenekli filesim var Panel index vsi yi yapıorum elemanlık isteyenler Konuya yorum yazsınlar lütfen. ama İlgili Ve Düzgün firma arıorum.
Teşekkürler İyi Günler.
Teşekkürler İyi Günler.
Evet arkadaslar Kendimi Tanıtıyım Ben çağrı dayi Eleman arıyan firmalar öncelikle yazsın.. 10 a yakın firmada çalıstım 5 kere firma açtım kendi makinalarım oldu freebsd bilgim baya iyi var mt2 de baya iyi bilgim var Mt2 de bilmedigim birşey yok filezilla navicat putty files mysql hepsinde iyi bilorm putty scriptim var 44 seçenekli filesim var Panel index vsi yi yapıorum elemanlık isteyenler Konuya yorum yazsınlar lütfen. ama İlgili Ve Düzgün firma arıorum.
Teşekkürler İyi Günler.
Umarım İsteklerini Sorunsuz Bir Şekilde Karşılayacak Firma Bulabilirsin.
[h=3]Örnek Konu | Konu Açmadan Önce OKUYUNUZ! Şablona göre düzenlerseniz sevinirim aksi takdirde 24 saat sonra konuyu kapatmak zorunda kalacağım.[/h]Evet arkadaslar Kendimi Tanıtıyım Ben çağrı dayi Eleman arıyan firmalar öncelikle yazsın.. 10 a yakın firmada çalıstım 5 kere firma açtım kendi makinalarım oldu freebsd bilgim baya iyi var mt2 de baya iyi bilgim var Mt2 de bilmedigim birşey yok filezilla navicat putty files mysql hepsinde iyi bilorm putty scriptim var 44 seçenekli filesim var Panel index vsi yi yapıorum elemanlık isteyenler Konuya yorum yazsınlar lütfen. ama İlgili Ve Düzgün firma arıorum.
Teşekkürler İyi Günler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)