- Konular
- 129
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Nick:ThisOneGame
Lwl:96
Oyunu Bırakma Sebebim:
Bu Sw ye İlk 2011 Yılında Başlamıştım Çok İyi Arkadaşlar Tanıtıdım.
O Arkadaşlıgımızı Daha Üst Seviyeye Taşıdık.
Loncamızı Kurduk Hepberaber Başda İyi Gidiyo Aslında Ama Loncamızıda Bazı Arkadaşlar Milletin İtemine Göz Koymaya Başladı Anlaşmazlıklar Çıktı.Lonca Liderimize Temizlik Yapalım Demiştim Keşke Demeseydim.Bu Yüzden Loncamız Bozuldu.Mehmet kardeşimin Üstüne Attılar Suçu Aslında Bütün Suç Bende Benim Yüzümden Bu Sw den Kardeş Dediğim Kişiler Ayrıldı Bende Tek Başıma Sw de Çok Sıkılıyorum O Yüzden Bende Sw yi Bırakmaya Karar Werdim.
Çarım Durucak Yiğenime Weriyorum.
Özellikle;Mustafa Abiye,Aslı Ablaya,Volkan Abime Ve Çok Sevdiğim Kardeşim Mehmete Teşekkür Ediyorum Sizin Sayenizde Bu Seviyelere Geldim Sizden Çok Şey Ögrendim Hakkınızı Helal Edin
Allaha Emanet Olun
Elveda Mmomt2
Elveda Jüpiter
Elveda ThisOneGame
Lwl:96
Oyunu Bırakma Sebebim:
Bu Sw ye İlk 2011 Yılında Başlamıştım Çok İyi Arkadaşlar Tanıtıdım.
O Arkadaşlıgımızı Daha Üst Seviyeye Taşıdık.
Loncamızı Kurduk Hepberaber Başda İyi Gidiyo Aslında Ama Loncamızıda Bazı Arkadaşlar Milletin İtemine Göz Koymaya Başladı Anlaşmazlıklar Çıktı.Lonca Liderimize Temizlik Yapalım Demiştim Keşke Demeseydim.Bu Yüzden Loncamız Bozuldu.Mehmet kardeşimin Üstüne Attılar Suçu Aslında Bütün Suç Bende Benim Yüzümden Bu Sw den Kardeş Dediğim Kişiler Ayrıldı Bende Tek Başıma Sw de Çok Sıkılıyorum O Yüzden Bende Sw yi Bırakmaya Karar Werdim.
Çarım Durucak Yiğenime Weriyorum.
Özellikle;Mustafa Abiye,Aslı Ablaya,Volkan Abime Ve Çok Sevdiğim Kardeşim Mehmete Teşekkür Ediyorum Sizin Sayenizde Bu Seviyelere Geldim Sizden Çok Şey Ögrendim Hakkınızı Helal Edin
Allaha Emanet Olun
Elveda Mmomt2
Elveda Jüpiter
Elveda ThisOneGame
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hakkım warsa helal olsun kardeşim. Sende helal et. Güzel zamanlar geçirdik. Real hayatında başarılar dilerim.
- Konular
- 129
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hakkım warsa helal olsun kardeşim. Sende helal et. Güzel zamanlar geçirdik. Real hayatında başarılar dilerim.
Helal Olsun Ablam Sende Kendine Dikkat Et Allaha Emanet Ol