HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Ben çar kastım 100k gp yaptım full bastım ama Silah felan cıkmadı Süreli cıktıda Yani Örneğin xm8Adv Desert Camo
Baretta ar thompson/winchester
Yani oyuna zp harcamadan silah nası cıkarılır Yani taktiğimi var görüyorum insanları full itemler Yani cıkarlmıs silah nasıl oluyo
Her cevaba +rep
Yani oyuna zp harcamadan silah nası cıkarılır Yani taktiğimi var görüyorum insanları full itemler Yani cıkarlmıs silah nasıl oluyo
Her cevaba +rep
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Arkadaşlar Ben çar kastım 100k gp yaptım full bastım ama Silah felan cıkmadı Süreli cıktıda Yani Örneğin xm8Adv Desert Camo
Yani oyuna zp harcamadan silah nası cıkarılır Yani taktiğimi var görüyorum insanları full itemler Yani cıkarlmıs silah nasıl oluyo![]()
Her cevaba +rep
Kardes tabikide şans meselesi ama bana sorarsan en altta siyah bi yer var ben şahsen hep orda bırakıyorum her kutu çektiğimde ya düşüyor yada gözüküyor. Bide tek kutuda düşürme ihtimalin azdır en az 5 kutu almalısın:ka19:
Tek Cevabı Şans.2 3 Yıl Önce Oynadıgım Charda Çok Önemsemiştim Bi Tane m4a1 Aldım Parayla Normal Bide Çekiliş Çektim Beretta Ve Ak47 Camo Cıktı Süresiz.Yani Şans İşi.Gecende 15 Tane Cekılıs Cektım Hıc Bısey CIkmadı Sans.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)