Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Elveda jÜpİter...!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SuraNeXuS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 462

SuraNeXuS

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
68
Reaksiyon Skoru
7
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 10 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Nick: EzBeRimsin

LvL: 103

OYUNU BIRAKMA SEBEBİM: Ben bu pvpyi nerdeyse 2 yıldır oynarım. 3 swsinde de oynadım.. ama jüpiter bi başkaydı. o swyi başka yapan samimi arkadaşlıklarım oldu. hepsi tek tek oyunu bıraktı. içlerinden sadece 2 arkadaşım kaldı. arkadaşım dediğime bakmayın. harbi insanlardı onlar. çarımı teslim edebileceğim insanlardı. en sonunda tek dostum kaldı. güzel bi ekip kurmuştuk. muhabbetimiz iyiydi güçlü bi loncamız vardı. arkdaşımın onayıyla İŞE YARAMAZ. muhabbete dahil olmayan savaşa katılmayan katılsada 10 snde 5 kere yatan insanları TEMİZLEDİM. Ne yazıkki diğer üyelerin arkdaşlarıymışlar. haliyle gurularına dokunmuş yaptığım haraket. Tamam belki ortak kararla yapılmalıydı bu işlem ama işe yaramıyodu. sonucu yine bu olacaktı diye düşünüyorum. hepsi bi kenara oyundaki tek ve son arkadaşımıda kaybettim. sayemde oyunu bırakıyor. Peki ben ne yapıcam onsuz burda ? hiç zevk alamadığım bi oyunda ne yapmamı beklersiniz ki. O YOKSA BNDE YOKUM... herkes hakkını helal etsin. kimsenin iteminde gözüm yoktu. olmadıda borçlarımı dediğim zamnda verirdim. unuttuklarım verdiklerimi alamadıklarım olmuştur. alamadıklarıma helal olsun. veremediklerimde helal etsin. HOŞ ÇAKAL JÜPİTER..

Çekemeyen çoktu kardeşim. Hırsızıda çoktu bu serverın. Ama inadına kaldıki arkadaslarımız burda dedik muhabbetimiz burda dedik olmadı daha fazla dayanamadık. Loncada 57 kişi vardı savasa 10 kişi giriyorduk. BUNU LONCAYA SAĞLAM ADAM ALMAK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPTIN DİYENLERE SÖYLÜYORUM 57 kişi girmedik savaslara biz. Çogu zaman 5 kişi max 10 kişi girdik. Savasları kaybetmemize neden olanları atınca da millet artistlik yaptı. Suan anlıyorum ki bizim iyiliğimizi isteyen yokmus. Herkes çıkar için yanımızdaymıs. Helali hoş olsun ama. Biraz uzun oldu galiba:) Real hayatında basarılar diliyorum...

Eger Benim Yüzümden Bırakıyosan Çok Kırılırım Mehmet Bn Recep Sana O Adamları Loncadan Ben At demiştim Kardeşim Özür Dilerim Keşke Böle Olmasaydı Hakkını Helal Et :(

Reel de başarılar

Bence sacmalıyorsunuz. (berkay)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri