- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Nick : DorminA
Lvl : 112
Server adı : Jüpiter
Bırakma Sebebi : Oyunu bırakma sebebim; oyunun içinde insan gibi görünen yaratıklar (suraları yada bossları kastetmiyorum
) Herkes birbirinin itemine göz dikmeye başladı. Kardes dedigin dostum dedigin adam seni soymaya başladı. Lonca içi sataşmalar başladı, birini loncadan çıkartınca diğerleri neden çıkarttın dedi. Çıkartmayınca savasta niye yeniliyoruz dediler. Herkese ayrı ayrı cevap verdim fakat yetmedi. Benden bu kadar. Benden yana tüm haklarım helal olsun (ERKARAMAN HARİÇ). Farkında olmadan birinizi kırdıysam da özür dilerim. Benden yana tüm haklarım helal olsun. Kendinize dikkat edin. En samimi arkadasınıza pot dahi vermeyin. Gitmeden ufak bi tavsiye... İyi oyunlar...
Lvl : 112
Server adı : Jüpiter
Bırakma Sebebi : Oyunu bırakma sebebim; oyunun içinde insan gibi görünen yaratıklar (suraları yada bossları kastetmiyorum
) Herkes birbirinin itemine göz dikmeye başladı. Kardes dedigin dostum dedigin adam seni soymaya başladı. Lonca içi sataşmalar başladı, birini loncadan çıkartınca diğerleri neden çıkarttın dedi. Çıkartmayınca savasta niye yeniliyoruz dediler. Herkese ayrı ayrı cevap verdim fakat yetmedi. Benden bu kadar. Benden yana tüm haklarım helal olsun (ERKARAMAN HARİÇ). Farkında olmadan birinizi kırdıysam da özür dilerim. Benden yana tüm haklarım helal olsun. Kendinize dikkat edin. En samimi arkadasınıza pot dahi vermeyin. Gitmeden ufak bi tavsiye... İyi oyunlar...- Katılım
- 25 Tem 2012
- Konular
- 68
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
knk pot versene 

- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)