Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Bayilik

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DecancopeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 417

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar bu yazimi okurken bana "Bayiilik sistemi kalktı bildirildi " gibi yorumlar atmamanızı istiyorum cünkü ben bayiilik alcam fakat ys belgemi alınca satışlara başlamayi düşünüyorum.Bayiilik verecek firmalardan istedigim ozellikler sunlardır;
1-)Domain Hosting hizmeti vercek
2-)Bu işte uzun süredir piyasada olması
3-)YS Belgesi almamda yardimci olacak
4-)Fiyatlarda indirim olması

Bu dört maddeye uygun olan sirketin özel mesaj atmasini istiyorum herkese iyi forumlar..

Merhaba arkadaşlar bu yazimi okurken bana "Bayiilik sistemi kalktı bildirildi " gibi yorumlar atmamanızı istiyorum cünkü ben bayiilik alcam fakat ys belgemi alınca satışlara başlamayi düşünüyorum.Bayiilik verecek firmalardan istedigim ozellikler sunlardır;

Bu dört maddeye uygun olan sirketin özel mesaj atmasini istiyorum herkese iyi forumlar..

Bence www.guzelbilisim.org bunlarla anlaş

msn'leri : satis@guzelbilisim.org

FACEBOOK SAYFALARI : http://www.facebook.com/pages/GuzelBilisimOrg-Metin2-SunucuLarı/398014166924164

Bende güzel bilişim ile anlaştım.340 tl ye 32 gb makina alıcam.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri