***** uzman reklamci gm ariyorum******

• Konuyu başlatan arsana
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 1
  • Görüntüleme 160

arsana

Level 5
Konular
54
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
Başarım Puanı
77
TM Yaşı
14 Yıl 9 Ay 11 Gün
MmoLira
0
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Sunucu Adı :
Yaş Sınırlaması : 15 ve üstü
İstediğiniz Günlük Online Süre : 4 saat ve üstü
Aradığınız Özellikler : Güvenilir (konu aktında eklidir)
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :

Diğer / Ek : eslexi@hotmail.com

uzman reklamci gm ariyorum Şartlar Şunlardir :

1-+15 yaŞ siniri bulunmaktadir. ( olgun ve Çikan sorunlari kivrak zeka İle ÇÖzmesİ İÇİn.)

2-
yeterlİ sayida tm hesabinin bulunmasi. ( id Şİfre İstemeyeceĞİz reklam amaci İle yanliŞ anlaŞilmasin. )

3-tÜrkÇesİnİ dÜzgÜn ve İmla kurallarina uyarak kullanmasi Önemlİdİr. ( bu İŞte cİddİ olduĞunu gÖsterİr. )

4-gÜnlÜk onlİne olma sÜresİ 3 saat ve daha fazla olmalidir. ( serverİn tanitimi İle İlgİlenmelİdİr.)

5-serverde asla userlere gÖrÜnmeyecektİr sorulan sorulara dİrek cevap verİlmeyecektİr. ( fazla İlgİlİ olunca tabİrİ caİzse azitiyorlar.)

6- asla lavbalİ olmayacaktir. Userlere cevap verİrken ( her zaman vermeyecek gereklİ olan sorularda verİlecek ) tÜrkÇe'sİnİ İyİ kullanacak!

bunlarin karŞiliĞinda ;

İmplementor yetkİsİ verİlİp servere neredeyse ortak sayilacaktir. KİŞİ kendİnİ gÜvenİlİr olduĞunu kanitlarsa İŞİ bÜyÜtmek İÇİn belİrlİ mİktarlarda Ücret Ödenebİlİr fakat serverİn user sayisi +100 olmalidir.

----------------------------------------------------

serverİmİze 1 hafta sonra domaİn alinacaktir. (.com olarak)
serverİmİzİn kapanma gİbİ bİ İhtamalİ olmayip İlk 3 aylik parasi ÖdenmİŞtİr elİmde net bİ dekont fotoĞrafi olmadiĞi İÇİn fotoĞraf koyamiyorum.

----------------------------------------------------

not : KİŞİnİn oyuna gİrİŞ ÇikiŞi İp Üzerİnden İzlenİlecektİr yan hesap aÇtiĞi an o hesabina ban atilacaktir.

----------------------------------------------

bu şekilde yazmanız daha iyi olacaktır...

Ad :
Soyad :
Yaptığı En İyi Reklam Link :

ÖM OLARAK ULAŞIN KONU ALTINA MESAJ ATMAYANA BAKILMAYACAKTIR.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)