Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

İyileştirme Şaman WSLİK Efsunlar

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Tebrikler iyi bir konu olmuş.

arkadaşım bence bir iyileştirme şaman böyle olmalı:

el: mutluluk yelpazesi+9 efsun:(yarı-zeka-kritik-çeviklik-canlılık)(kendiliğinden 25 buyu hızı olan bu yelpazenin büyülü saldırı değeride fazladır)
zırh:şaman çeliği +9 efsun:(hp-buyu hızı-kılıç-bıçak-çiftel)
bilezik:kristal bilezik +9 efsun:(yarı-buyu-şimşek-rüzgar-hp)(+56 hp üretimi olan bileziktir + taşlarını eklediğinizde 78 hp uretimi olur hertürlü canınınz anında dolar)
küpe:beyaz altın küpe efsun:(kılıç-bıcak-çıftel-ok-yarı)
ayakkabı:mest eden ayakkabı efsun:(kılıç bıcak çiftel kritik hp)(bu ayakkabı size 10 büyü hızı verir çok fazla olmasada skillerin daha hızlı dolmasını sağlar eğer serverinizde dönüşüm varsa mest eden ayakkabının dönüşmüşü 25 buyu hızı verir bunu kullanınız)
kolye:mor yakut kolye efsun:(kılıç bıcak çıftel ok hp)(bu kolye 56 hp üretimi verir + taşları eklediğinizde 78 hp üretimi olr kristal bileziktede 78 hp üretimi olduğu için mükemmel bir hp üretimi olr.)
kask: günışığı şapka efsun:(hp üretimi-buyu-ruzgar-şimşek-yarı)
kalkan her karakter kalkanında olması gereken efsunlar:(yarı-sersem-canlılık-zeka-bloklama)(arkadaşlar sorabilir neden canlılık getirdin die canlılık defansınızı ve hpnizi arttırır ayrıca hp üretimine ve büyülü saldırı değerli skillere yardımcı olr.)

son notlar:
arkadaşlar mutluluk yelpazesini küçümsemeyin verdiği 25 buyu hızı sayesinde 1 efsun buyu hızı getireceğinize canlılık getirin defansınız yükselsın hpniz yukselsın ayrıca herkes kurtuluş yelpazesi kullanır dönüşümü oldğu için emin olunki iblis bir daha dönüşse bile mutluluk yelpazesinin eşdeğeri olamaz.(iblisle mutluluk yelpazesi büyülü saldırı değerleri aynıdır.)
taş olarakta:(eğer sw nizde +5 e taş basılıorsa 2 adet mutluluk yelpazesi yapmanız gerekir;
1. sine savaşçı-ninja-soğutma taşı
2.sine sura-şaman-soğutma taşı koymanız buyu hızını max seviyeye çıkarır ve sürekli skill atarsınız.(not: eğer imkanınız varsa 4 tane mutluluk yelpazesi yapın ve 1 karakter taşı yerine kritik taşı koyun.Ben öle yapıorum çok faydalı oluyor.Eğer dediklerimi tam yaparsanız sizi sw de gm harici yatıran kimse olmaz :D.)

kaso kardeş mutluluk yelpazesi demişsin ama o 25büyühızı verse bile hep 2k 2k atcağından o büyühızı iş görmez iblis çiftyarılı olduğuniçin mutlulukta15 yarı ama iblise 15+12 olcağı için hem iblis'in atağıdahayüksek hertürlü iblis 1000basar.isteyenler denesin benim nickim MagicalPoweR önceki forumlarda birsürü kişi beğendi uzun zamandır türkmmo girmiyordum bugün girdim bi konumabakayım dedim yorum yapan herkeze tewşekkürler

+++ up up up en iyi iyileştirme şaman konusu budur!!!!!!

Hepinize yorumlarınız için çok teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri