Test5410 1
Test5410
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Erdemaa şikayet!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan b_b
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 507
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

b_b

Ben erdemaa dan şikayetçiyim s.moderatör olmus ama haala görevini bilmiyor gibi davranıyor.

Wolfteam bölümüne bir konu açtım bölüm kurallarına uygun sadece virüs totalı eklemeyi unutmusum konuyu kilitliyor ve benden virüs totalı eklememi bekliyor daha önce hiç bir moderatör yapmamaıstı bunu ama @erdemaa; yapıyor!!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Virüs total sonuçlarını erdemaa'ya özel mesaj olarak gönderin , bu tür konuları kilitlemek tabiki görevi buraya konu açmanız birşey değiştirmez .

Diğer modların hepsi uyarıyor yarım saat sonra tekrar eklememiş olursak kapatıyorlar erdemaa kapatıyor kapattıktan sonra virüs total ekleyin diyor

Ben erdemaa dan şikayetçiyim s.moderatör olmus ama haala görevini bilmiyor gibi davranıyor.

Wolfteam bölümüne bir konu açtım bölüm kurallarına uygun sadece virüs totalı eklemeyi unutmusum konuyu kilitliyor ve benden virüs totalı eklememi bekliyor daha önce hiç bir moderatör yapmamaıstı bunu ama @erdemaa; yapıyor!!
Erdemaa gerekeni yapmış,virus total eklemeniz şart. Erdemaya özel mesaj atıp virus totalı yada virus total eklicem konuyu açar mısınız demek yerine buraya konu açman seni düşürür ? Ayrıca bir yönetim üyesinden şikayetiniz varsa konu açmayın admine ulaşın. Konu kapatıldı,virus total eklicekseniz bana özel mesaj atın konuyu açıyım ekleyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri