Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Öncelikle Adminler şu konuyu kapatmazsa sevinirim adam akıllı bir cevap alalım.
arkadaşlar böyle bir cod dizini buldum sanki taskın içinden çıkartılmış gibi ancak bunu ageist gemisi olan birisinin denemesi gerek ( bende suan için yok )
using System.Threading;
using System.Collections.Generic;
using PBDOBot.Helper;
using PBDOBot.Api;
using PBDOBot.Api.Task;
namespace PBDOBot.Api.Task
{
public class UseAegisShieldAbility : ITaskScript
{
public UseAegisShieldAbility() : base("UseAegisShieldAbility", 1000)
{
}
public override int Run()
{
if (Task.BMain.Me.SelectedShip != null && Task.BMain.Me.SelectedShip.IsNpc == true && Task.BMain.Me.SelectedShip.Name == Task.BMain.Npc.Streuner && Task.BMain.Me.SelectedShip.Name == Task.BMain.Npc.Lordakia)
{
}
else
{
Task.BMain.Actions.UseAbility(Enums.ShipAbility.Ae gis_Shield_Repair);
}
return -1;
}
public override bool NeedRun()
{
return (Task.BMain.Actions.CanUseAbility(Enums.ShipAbilit y.Aegis_Shield_Repair) && Task.BMain.Me.SelectedShip != null);
}
}
}
bunları tam task haline dönusturrsek olay tammdır . tamir olmadan kris kesmek ve bunun akademinde gerekli ucus duzenlerini kullanamak mumkun olacak. ve toplayıcılık yaparken sheperd denilen gemiyle sık sık gorunmez olucaz.
arkadaşlar böyle bir cod dizini buldum sanki taskın içinden çıkartılmış gibi ancak bunu ageist gemisi olan birisinin denemesi gerek ( bende suan için yok )
using System.Threading;
using System.Collections.Generic;
using PBDOBot.Helper;
using PBDOBot.Api;
using PBDOBot.Api.Task;
namespace PBDOBot.Api.Task
{
public class UseAegisShieldAbility : ITaskScript
{
public UseAegisShieldAbility() : base("UseAegisShieldAbility", 1000)
{
}
public override int Run()
{
if (Task.BMain.Me.SelectedShip != null && Task.BMain.Me.SelectedShip.IsNpc == true && Task.BMain.Me.SelectedShip.Name == Task.BMain.Npc.Streuner && Task.BMain.Me.SelectedShip.Name == Task.BMain.Npc.Lordakia)
{
}
else
{
Task.BMain.Actions.UseAbility(Enums.ShipAbility.Ae gis_Shield_Repair);
}
return -1;
}
public override bool NeedRun()
{
return (Task.BMain.Actions.CanUseAbility(Enums.ShipAbilit y.Aegis_Shield_Repair) && Task.BMain.Me.SelectedShip != null);
}
}
}
bunları tam task haline dönusturrsek olay tammdır . tamir olmadan kris kesmek ve bunun akademinde gerekli ucus duzenlerini kullanamak mumkun olacak. ve toplayıcılık yaparken sheperd denilen gemiyle sık sık gorunmez olucaz.
durduk yere adamın asabını bozmayın bşyler buldukca ekliyoruz. bilgin varsa yorum yap yoksa çık git işte. gelip abul sabuk yorum yapıyosun . 3 msj attımısım çok msj kasmısım sanki.umrumda bile degil mesaj kasmak amacımız belli konu belli.Mesaj kasma hepsini bir mesaja yaz,EDİT le
durduk yere adamın asabını bozmayın bşyler buldukca ekliyoruz. bilgin varsa yorum yap yoksa çık git işte. gelip abul sabuk yorum yapıyosun . 3 msj attımısım çok msj kasmısım sanki.umrumda bile degil mesaj kasmak amacımız belli konu belli.
Aferim dünyayı kurtardın.
Hı paladdiumpro taskının icinde tüm bu Aegis kodları mevcut.
2.si Hata veriyor kodlar.
Taskcrator lazım böyle olmuyor cok denedim.
Yada ben biyerde yanlıslık yapıyorum.
Paladium task ın icindekileri degiştirmeden pladdium toplatırsanız calısıyor geminin özellikeri ama
5-2 ye geldimi gemi hareket etmiyor mecbur 5-3 e getirceksiniz gemiyi.
bide ambar dolunca satmaya gitmiyor paladdiumları.
Aferim dünyayı kurtardın.
Hı paladdiumpro taskının icinde tüm bu Aegis kodları mevcut.
2.si Hata veriyor kodlar.
Taskcrator lazım böyle olmuyor cok denedim.
Yada ben biyerde yanlıslık yapıyorum.
Paladium task ın icindekileri degiştirmeden pladdium toplatırsanız calısıyor geminin özellikeri ama
5-2 ye geldimi gemi hareket etmiyor mecbur 5-3 e getirceksiniz gemiyi.
bide ambar dolunca satmaya gitmiyor paladdiumları.
Gerekli cevap verilmiş
Boş hayallerle uğraşmayın bence Bildirildi*
ne gereksiz adamsın ya.. insanlar bildiklerini paylaşıyo sen haybeye nefes alıyosun .yürüyen boşluk.Gerekli cevap verilmişBoş hayallerle uğraşmayın bence
Bildirildi*
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...