HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma ikinci işletim sistemimi kurmuş bulunmaktayım. Önceden Windows 7 zaten vardı ayrı bi alan oluşturup Windows 8 de kurdum. Acayip hızlı Türkçe dil desteği 32 bit bi sistem. Metro'yu kimse beğenmedim diyordu ama harbiden süper. Herkeze tavsiye ederim. İyi forumlamalar..
Kutlarım dostum seni
Benim arkadaslardan duyduğuma göre oyunları desteklemiyormus ama öylemi bilmiyorum kullanmadım kullandıkdan sonra mesaj atarsan özel veya konuya sevirim kardesim
Benim arkadaslardan duyduğuma göre oyunları desteklemiyormus ama öylemi bilmiyorum kullanmadım kullandıkdan sonra mesaj atarsan özel veya konuya sevirim kardesim
Yok bir çok oyun çalışıyor metin2 - nfs2 vs diğerlerini denemedim.. Bir sürüde program yükledimKutlarım dostum seni

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)