sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

Kbot Kopenstealth Ban Riski

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan taro11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 803
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar kbot gg ve kopenstealth ömür boyu lisans almayı düşünüyorum da bunları alır kullanırsam ban riski nedir? Şu anda ibot kullanıyorum her ay 30 lira vermektense 55 lira verip sınırsız almak daha iyi diye düşünüyorum. Ama ban alırsam da çok kötü olur.

Şuan Bende İbot Kullanıyorum ama 10-15 gün oluyor İbot almadan önce Full Pbdo-bot kullanıyordum,VPSye atıyordum,VIP var ne uyarı,ne Ban aldım :) İbotun Güzel Yönü,Çok Çabık Güncellenmesi Bence

Kopenstealth a palladium toplatan var mı? Ban almayacağımı bilsem alacağım da palladium toplatmak için. Ban riski korkutuyor.

ibottan vazgecme ve arada sırada hesaba urı cek bişey olmaz hesaba... deneme amaclı 15 hesap kullandım 12 hesaba tek kutu bile toplatmadım yaratık kesirmedm ban yedi ama diğer 3 hesap cavar gibi takılıyo 7 24 yaratıkta arada sırada uri cekıyorum bişey oldugu (15botta ı bot) bu arada ban yıyen hesaplar 1-7 lvl arası :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri