Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

280 bin bilet talebi!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan iGalai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 232

iGalai

Level 10
Fahri Üye
TM Üye
Katılım
13 Mar 2009
Konular
1,135
Mesajlar
6,193
Reaksiyon Skoru
885
Altın Konu
1
TM Yaşı
17 Yıl 3 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
230
MmoLira
-1,107
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu yarış sadece 4 saat sürdü. Talep ise 280 bin olarak gerçekleşti. Sonuçtabiletler, tribününe göre 250 ila bin 500 Lira'dan alıcı buldu.

Satışa çıkarılan biletlerden kulüp üyeleri ve platinum kart sahibi taraftarlarınkart ve klasik kart sahibi taraftarların ise 1 adet alma hakkı bulunurken, kalabalık bir grup geceden sıraya girdi. Bu arada stat gişesindeüyeleri için ayrı bir bölüm oluşturulması dikkati çekti. Bazı taraftarlarbilet satışında yapılan kısıtlamalara gişe önlerinde tepki gösterdi. Bu arada Fenerbahçe Kulübü taraftarını, dolandırılmalarını önlemek amacıyla, bilet satıldığı şeklinde duyurular yapan sahte sitelere karşı uyardı.

HERKES KUYRUĞA


Bilet kuyruğuna girenler arasında pek çok ünlü isim de dikkati çekti. Eski futbolculardan Ogün Altıparmak bunlardan sadece biriydi. Ayrıca kulüp yetkilileri ve yakınları da bilet almak için kuyrukta yer aldı. Fenerbahçe Kulübü Genel Müdürü Serkan Acar'ın eşi Zeynep Acar Değirmencioğlu ile oğulları Erkan ve Volkan, disiplin kurulu üyesi Ahmet Baltacı, Dereağzı Satın Alma Müdürü Mehmet Bastoncu gibi isimler de bilet alabilmek için uzun süre bekledi.
karaborsaya düşen 2, gold kulüp ise,
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst