bList 1
bList
TuZaKK 1
TuZaKK
[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Agora Metin2 1
Agora Metin2
mannaxxx 1
mannaxxx
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Buğra "Cosmique." TAN - Default CFG.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan p34rLove
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Merhaba arkadaşlar,

Counter strike 1.6'yı bıraktığım için ve CS:GO(Global Offensive) geçtiğim için size 1.6 configimi paylaşmak istedim.Öncelikle şunu demek istiyorum; Bu 7 senelik counter strike hayatımda, 3 senesi profesyonel olmak üzere;

Diğer kalan 5 senede bir çok şeye inandım wallhack,headshot hs config vs. cfg ler bunların hepsini 3 yıllık profesyonel oynayışım sayesinde öğrendiklerim vasıtasıyla bunları kafamdan attım, ve gerçektende doğruymuş bu 3 senelik profesyonel oynayışımda Türkiye'nin bir çok ünlü langame takımına katıldım.Üstün başarılar kazandı takımım.Bilen tanıyan varsa eğer,
Vital Force, RTOD gibi takımlarda oynadım.Siz siz olun sadece default configle oynayın, yok alias ayarmış, yok hs cfg miş bunların hepsi yalan config'de önemli olan şeyleri ben size yazayım.

Viewsize (benim tercihim 120)
Cl_dlmax (benim tercihim 128)
rate 25000
cl_cmdrate 101
cl_updaterate 101
fps_max 100
ati_npatch 1
ati_subdiv 1

bunları yazdığınızda zaten maç serverlerde eğer ki oynayabiliyorsanız iyidir, oynayamıyorsanız eğer demektir ki sizin tecrübeniz az. yer tutmayı bilmiyorsunuz hep TK, 4kill peşindesiniz demektir.Neyse uzattım kusura bakmayın

Şunu belirtmeliyim ki ; Cs 1.6 devri bitiyor artık arkadaşlar, herkez bir steam alıp CS:GO alsın gerçekten güzel bir oyun.3 yıl önce ekipmanlarımıda aldım, 7 senelik tecrübem sayesinde oyunda akıyorum diyorum sadece :D

Ekipmanlarım : Steelseries Xai Medal Of Honor
Steelseries 6GV2 Klavye
Steelseries qcK+ Mousepad
Sennhesier pc 333d Kulaklık. (Creative 7.1 Sound Card)

CONFİG :

D.N : Bunları yazma amacım sizi sadece bilgilendirmektir.

Dediklerinin tamamına katılıyorum Buğra, tekrar foruma dönmene de sevindim :)

Yalnız konuya virüstotal koyman gerekmekte. Eklemen için açık bırakıyorum (:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri