Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
dedim ya arkadaşlar botlar açıldı darkorbit özel kutuları çıkardı alın topladıkça banlarız diye
ban ihtimali min 2 kat arttı aklınız varsa şu 1 hafta kullanmayın derim ayrıca onların çoğu ıbot kullanıcısı ıbot diğer botlar gibi güncelleme yapmadı basit md5 kodlarını flan değişti ondan en güvenli bot pbdo-bot eğer yok ben botsuz kalamam derseniz safe botting i işaretleyin
ban ihtimali min 2 kat arttı aklınız varsa şu 1 hafta kullanmayın derim ayrıca onların çoğu ıbot kullanıcısı ıbot diğer botlar gibi güncelleme yapmadı basit md5 kodlarını flan değişti ondan en güvenli bot pbdo-bot eğer yok ben botsuz kalamam derseniz safe botting i işaretleyingençler yakayı kurtardınız diye sevinmeyin unutamyinki çekirge 1 sıçrar,2sıçrar,3.de yakayı ele verir yani 

gençler yakayı kurtardınız diye sevinmeyin unutamyinki çekirge 1 sıçrar,2sıçrar,3.de yakayı ele verir yani![]()
Katılıyorum

hesaba her ay biraz uri cek hiç bişey olmaz. bu son banlamada bunu anladım tavsiyem ıbot kullanın arada sırada uri cekin hesabınıza hiç bişey olmaz
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)