- Konular
- 14,634
- Online süresi
- 33077s
- Reaksiyon Skoru
- 8,946
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 708
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 11 Gün
- MmoLira
- -6,246
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Teşekkürler.
- Konular
- 565
- Reaksiyon Skoru
- 979
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 220
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 9 Gün
- MmoLira
- -28
- DevLira
- 0
Sonuna kadar okudum, katılıyorum. Konuya bakma amacım, Bilal abinin wall kullanmasına inanmadığım ve buna gözlerimle görmek istediğimdi.
Paylaşım için teşekkürler. Bilmediğim bir kaç detay olsada çoğunu kendi zekamla strateji olarak kullanıyordum. Bölgemde AFK var ise onun nickini aklımda tutup oyun sırasında öldüğünde, " Tamam, bunlar bizim baseye saldırı yapmış " gibisinden taktikler üretiyordum. En çokta bomba çözme işinde iyiyim. Duvar arkalarından " Ninja Defuse " yaparak rahatlıkla el aldığım oldu. Wall Banged olarakta birinin sesini duymadan oradan gelebileceğini hissederek o bölgedeki duvarı tararım. Muhtemelen biri olur ve ölür.
Paylaşım için teşekkürler. Bilmediğim bir kaç detay olsada çoğunu kendi zekamla strateji olarak kullanıyordum. Bölgemde AFK var ise onun nickini aklımda tutup oyun sırasında öldüğünde, " Tamam, bunlar bizim baseye saldırı yapmış " gibisinden taktikler üretiyordum. En çokta bomba çözme işinde iyiyim. Duvar arkalarından " Ninja Defuse " yaparak rahatlıkla el aldığım oldu. Wall Banged olarakta birinin sesini duymadan oradan gelebileceğini hissederek o bölgedeki duvarı tararım. Muhtemelen biri olur ve ölür.