HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sayın adminim
Ben o odada derece kasıyordum . slotlara yattım.Ben kalktım,hemen benden sonra Yanımda ki asıl 7x li kişi geldi. Ben slotları pelerin ile cektim.Videoda belli oldugu üzere yattım ben yine. Bana item düştü doğrudur çünkü daha önce slotlara dalmıştım ve yatmıştım. Videoyu alan kişi ayrıca bana pm den ss min oldugunu söyledi . konustuk olayı anlattım fakat arkadaş kurunun yanında yaşta yanar adlı deyimi kullandı . Ss almayı bilmedigim icin cevapsız kaldım . Banımın geri alınmasını istiyorum sayın adminim.
Saygılar ... DireX
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
videoda 7x kullandıgım iddaa ediliyor. Aslında olay şöyle gerçekleşti;Ben o odada derece kasıyordum . slotlara yattım.Ben kalktım,hemen benden sonra Yanımda ki asıl 7x li kişi geldi. Ben slotları pelerin ile cektim.Videoda belli oldugu üzere yattım ben yine. Bana item düştü doğrudur çünkü daha önce slotlara dalmıştım ve yatmıştım. Videoyu alan kişi ayrıca bana pm den ss min oldugunu söyledi . konustuk olayı anlattım fakat arkadaş kurunun yanında yaşta yanar adlı deyimi kullandı . Ss almayı bilmedigim icin cevapsız kaldım . Banımın geri alınmasını istiyorum sayın adminim.
Saygılar ... DireX
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...