Selam arkadaşlar benim bilgisayarımda.
-Mars online
-GTA IV
-FIFA 11,12
Bu tarz oyunlar benim bilgisayarımda neden kasıyor lutfen yardım edinya Fıfa ile gta ıv bisi demiyom zaten onları açıor keşke açmasa arabayi ilerletene kadar ohoooo oyun gozukmuyor resmen
Mars online'yi zaten hedef alamiyom adamı kasıyor.
Ben bişi biliyorum belki doğrudur bilgisayrım 32 bit o yüzden olabilir mi hatta minecraft bile kasıyor.
İşlemci : Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00gGhz 3.00 GHz
Yüklü bellek(RAM) : 2,00 GB
Sistem türü : 32 bit işletim sistemi
-Mars online
-GTA IV
-FIFA 11,12
Bu tarz oyunlar benim bilgisayarımda neden kasıyor lutfen yardım edinya Fıfa ile gta ıv bisi demiyom zaten onları açıor keşke açmasa arabayi ilerletene kadar ohoooo oyun gozukmuyor resmen
Mars online'yi zaten hedef alamiyom adamı kasıyor.
Ben bişi biliyorum belki doğrudur bilgisayrım 32 bit o yüzden olabilir mi hatta minecraft bile kasıyor.
İşlemci : Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00gGhz 3.00 GHz
Yüklü bellek(RAM) : 2,00 GB
Sistem türü : 32 bit işletim sistemi
-Mars online
-GTA IV
-FIFA 11,12
Bunlar 2011-12 oyunları... Ayrıca, oyun ayarlarından düşürmeyi dene...Bilgisayarının 32 BİT olması ile alakası yok.
Masaüstü Sağ Tık. > Catalyst Control Center > Oyun > 3D Uygulama Ayarları > ;
-Uygulama ayarlarını kullan işaretli ise kaldır. Ve Hepsini Performans yapmayı dene.
Olurmaz ise yaz ..
-GTA IV
-FIFA 11,12
Bunlar 2011-12 oyunları... Ayrıca, oyun ayarlarından düşürmeyi dene...Bilgisayarının 32 BİT olması ile alakası yok.
Masaüstü Sağ Tık. > Catalyst Control Center > Oyun > 3D Uygulama Ayarları > ;
-Uygulama ayarlarını kullan işaretli ise kaldır. Ve Hepsini Performans yapmayı dene.
Olurmaz ise yaz ..
benim bilgisayarımda Catalyst Control Center diye bir şey yok + oyun görsellik leri düstügü halde kasıyor en düşükte oldugu halde
Başlat>Çalıştır>Dxdiag Yaz ENTER'e bas.
Eğer sana birşey sorarsa EVET ile yanıtla.Açılan sayfanın resmini çek ve yukarda bulunan EKRAN sekmesine gelip o bölümünde resmini çekip konuya ekler misin?
Eğer sana birşey sorarsa EVET ile yanıtla.Açılan sayfanın resmini çek ve yukarda bulunan EKRAN sekmesine gelip o bölümünde resmini çekip konuya ekler misin?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)