Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

[Seidenkraft APOLLO 10D Ch Only PvP]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AntonPann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 570

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Herkese merhaba,Seidenkraft kullanıcısı ve Apollo serverının bir oyuncusu olarak, yeni gelecek olan güncelleme ile ilgili sizelere bilgi vermek istiyorum. Bilmeyenler için söylüyorum, Apollo serverı 9 dg ve sadece çin olan bir serverdır. Ben serverda oynarken oyun ile ilgili herşey mükemmeldi,lag sorunu yoktu.kapanma yoktu, kalıcı ve çok kaliteli bir toplumu olan bir serverdı.Buna rağmen geride kalan haftalarda serverdan çok ayrılanlar oldu ve Seidenkraft bunun üzerine bir güncelleme yapma kararı alıp oyunun sistemini değiştirdi.Bu güzel güncellemede gelen yenilikler;

- 10 dg,sadece çin (PVP bazlı)
- Anında seviye 100 ve 3 milyon Sp(skill puanı)
- Yeni katılan oyunculara 10dg set
- Aktif savaş arenası(Burası SoS itemlerini,Moon ve Sun aksesuarlarını ve Arena coinleri ile alınan tüm itemleri alabileceğimiz tek yer.)
- Mob ve unique'lerden item(silah,kıyafet) düşmeyecektir.(Sadece pot,tablet,altın ve awaken stone)
- Awaken Stone sadece büyük uniquelerden düşecektir.Bu sayede bot kullanımı azaltılmıştır.
- Awaken stone düşme ihtimali çok düşük olacaktır ve silahları sun olana kadar yükseltmenin tek yolu budur.
- 3,5 x Altın düşme oranı
- Kervan geliri 20x den 50x e çıkartılmıştır.Bu kervan sistemini aktifleştirmek için yapılmıştır.
- Kale savaşları(Cumartesi-Salı) İyi sanşlar...

http://forum.seidenkraft.com/showthread.php?9381-APOLLO-10D-Details

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri