BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle

Umut Network | 1GB Metin2 40 TL | M2 DEV SERVER FİLES | 2 SAATE TESLİM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan UmutVPS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

g236z.jpg

Bunu , nereden aldınız ?

Ana sayfada, M2Themis, yazıyor deneme test editör serverimiz, ve vbu panelin editlenmiş hali

Kodları ,tarafımızca editlenip güvenlik ayarları yapilmişti , verilen emeğimize ihanet ediyorsunuz.

Sanırım vitamt2.org ' adlı müşterimizden , aldınız bunu izinsiz dagıtılmaması gerektiğini onada sölemiştim , suan kendisini engelledim sunucusunun 20 gün , askıya alınacağini belirtirsiniz paneli 30 dk içersinde ordan kaldırmaz, iseniz gerekli , konumu acacağimdan emin olabilirsiniz.

2.olarak ' 250 Mbit ' anlık hat yazmıssınız. Örnek speedtest yapabilecekmisiniz ? kanıtlamanızı istiyorum. o yazdıgınız sunucu özellikleri OVH fransa lok . sunucular oldugu belli 250 mbit, nasıl var anlam veremiyorum.

Yalan sölemeyi , ve emek hırsızlıgı yapmayı bırakmalısınız M2DEV Fileside, bunlardan biri olduguna eminim.

g236z.jpg

Bunu , nereden aldınız ?

Ana sayfada, M2Themis, yazıyor deneme test editör serverimiz, ve vbu panelin editlenmiş hali

Kodları ,tarafımızca editlenip güvenlik ayarları yapilmişti , verilen emeğimize ihanet ediyorsunuz.

Sanırım vitamt2.org ' adlı müşterimizden , aldınız bunu izinsiz dagıtılmaması gerektiğini onada sölemiştim , suan kendisini engelledim sunucusunun 20 gün , askıya alınacağini belirtirsiniz paneli 30 dk içersinde ordan kaldırmaz, iseniz gerekli , konumu acacağimdan emin olabilirsiniz.

2.olarak ' 250 Mbit ' anlık hat yazmıssınız. Örnek speedtest yapabilecekmisiniz ? kanıtlamanızı istiyorum. o yazdıgınız sunucu özellikleri OVH fransa lok . sunucular oldugu belli 250 mbit, nasıl var anlam veremiyorum.

Yalan sölemeyi , ve emek hırsızlıgı yapmayı bırakmalısınız M2DEV Fileside, bunlardan biri olduguna eminim.

özele gelirseniz istediklerinizi kanıtlayabilirim.

Hırkıııız. :S
:D

Aynı paneli bende kullanıyorum :D

Themis :AD::ASD:ASD:SAD: :D

Bu ön yargınız gerekli yöneticilere bildirildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri