Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Umut Network | 1GB Metin2 40 TL | M2 DEV SERVER FİLES | 2 SAATE TESLİM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan UmutVPS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

g236z.jpg

Bunu , nereden aldınız ?

Ana sayfada, M2Themis, yazıyor deneme test editör serverimiz, ve vbu panelin editlenmiş hali

Kodları ,tarafımızca editlenip güvenlik ayarları yapilmişti , verilen emeğimize ihanet ediyorsunuz.

Sanırım vitamt2.org ' adlı müşterimizden , aldınız bunu izinsiz dagıtılmaması gerektiğini onada sölemiştim , suan kendisini engelledim sunucusunun 20 gün , askıya alınacağini belirtirsiniz paneli 30 dk içersinde ordan kaldırmaz, iseniz gerekli , konumu acacağimdan emin olabilirsiniz.

2.olarak ' 250 Mbit ' anlık hat yazmıssınız. Örnek speedtest yapabilecekmisiniz ? kanıtlamanızı istiyorum. o yazdıgınız sunucu özellikleri OVH fransa lok . sunucular oldugu belli 250 mbit, nasıl var anlam veremiyorum.

Yalan sölemeyi , ve emek hırsızlıgı yapmayı bırakmalısınız M2DEV Fileside, bunlardan biri olduguna eminim.

Burada Emek Hırsızlığı Yapmak İstemioruz Özür Dileriz En kısa Sürede Kaldıralacaktır Çok Özür Dileriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri