HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
![]()
Bunu , nereden aldınız ?
Ana sayfada, M2Themis, yazıyor deneme test editör serverimiz, ve vbu panelin editlenmiş hali
Kodları ,tarafımızca editlenip güvenlik ayarları yapilmişti , verilen emeğimize ihanet ediyorsunuz.
Sanırım vitamt2.org ' adlı müşterimizden , aldınız bunu izinsiz dagıtılmaması gerektiğini onada sölemiştim , suan kendisini engelledim sunucusunun 20 gün , askıya alınacağini belirtirsiniz paneli 30 dk içersinde ordan kaldırmaz, iseniz gerekli , konumu acacağimdan emin olabilirsiniz.
2.olarak ' 250 Mbit ' anlık hat yazmıssınız. Örnek speedtest yapabilecekmisiniz ? kanıtlamanızı istiyorum. o yazdıgınız sunucu özellikleri OVH fransa lok . sunucular oldugu belli 250 mbit, nasıl var anlam veremiyorum.
Yalan sölemeyi , ve emek hırsızlıgı yapmayı bırakmalısınız M2DEV Fileside, bunlardan biri olduguna eminim.
Burada Emek Hırsızlığı Yapmak İstemioruz Özür Dileriz En kısa Sürede Kaldıralacaktır Çok Özür Dileriz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...