HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Daha önce de bu tarz konular açan arkadaşlar olmuş.
Benim de kafamda böyle bir düşünce yok değil.
Arkadaşlar ben her türlü serverda birlikte oynayabileceğim güvenilir ve olgun arkadaşlardan oluşan bir ekip oluşturmak istiyorum.
Amaç=birlik ve beraberlik.Kimsenin başkasından üstün bir yanı veya eksik bir tarafı yok.
Tüm arkadaşlarımız bir çatı altında toplanacak.
Grupta Max. 50 kişi olacak.Konuşmalar RaidCall
zerinden olacak ve İsteyen Mic Acar İsteyen Acmaz .
Bu tarz şeylere ilgisi olanlar lütfen bana mesaj atsın veya alttaki ulaşım adreslerinden eklesin.
Arkadaşlar Lütfen Duyarsız Kalmayalım Amaç Dayanışma Birlik ve Beraberlik.Yorum Olarak Msn Adresinizi Yazın Ben İletişime Geçerim
Benim de kafamda böyle bir düşünce yok değil.
Arkadaşlar ben her türlü serverda birlikte oynayabileceğim güvenilir ve olgun arkadaşlardan oluşan bir ekip oluşturmak istiyorum.
Amaç=birlik ve beraberlik.Kimsenin başkasından üstün bir yanı veya eksik bir tarafı yok.
Tüm arkadaşlarımız bir çatı altında toplanacak.
Grupta Max. 50 kişi olacak.Konuşmalar RaidCall
zerinden olacak ve İsteyen Mic Acar İsteyen Acmaz .
Bu tarz şeylere ilgisi olanlar lütfen bana mesaj atsın veya alttaki ulaşım adreslerinden eklesin.
Arkadaşlar Lütfen Duyarsız Kalmayalım Amaç Dayanışma Birlik ve Beraberlik.Yorum Olarak Msn Adresinizi Yazın Ben İletişime Geçerim
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)