Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Sitenin Tasarımı Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ouroboros
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 406
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sitenin yeni tasarımı hiçte iyi olmamış bu size olumsuz olarak geri dönecektir üte kaybı online kaybı vb. şahsen ben böyle düşünüyorum en eskilerdenim forumun ilk hali bile şuankinden daha güzeldi

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

sitenin yeni tasarımı hiçte iyi olmamış bu size olumsuz olarak geri dönecektir üte kaybı online kaybı vb

Bu laftan sonra adminimizinde cevabının aynı olcağına kanaat getirdim.
forumu kötüleme yeri burası değil.

Üyemiz forumu kötülememiş, sadece kendi düşüncelerini söyleyip öneride bulunmuş. Ek olarak sizin gibi çoğu kişi yeni temayı iyi bulmadı. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. konudan yeni sürüm ile ilgili düşüncelerini yazan kişileri görebilirsiniz. Konu yoruma kapatıldı.
İlk değiştiğinde banada garip gelmişti alışmadığımız için ama şuan alıştım yeni tasarıma ve bence gayet güzel siz beğenmediğiniz diye diğer temayı getirmezler.
Bu tasarım daha iyi ve hoş, konu açmak ve mesaj atmak daha kolay neden dersen tek tek her yazı için kod uygulamıyoruz resime link eklemek için uğraşmıyoruz herşey tek bir tık ötede.

sitenin yeni tasarımı hiçte iyi olmamış bu size olumsuz olarak geri dönecektir üte kaybı online kaybı vb

Üyemiz forumu kötülememiş, sadece kendi düşüncelerini söyleyip öneride bulunmuş. Ek olarak sizin gibi çoğu kişi yeni temayı iyi bulmadı. Bu konudan yeni sürüm ile ilgili düşüncelerini yazan kişileri görebilirsiniz. Konu yoruma kapatıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri