Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
1
Foruma İlk başladığımda. insanların nekadar iyi biri oldukların gördüm bu forumda bu forumun sevilen bi yanıysa metin2 oyunu olmasıydı..
2
açtım konularımı tanışma alananına tanıştım arkadaşlarımla yeni arkadaşlar edindim
3
sonra bi baktımkı mesajlarım çoğalmışta konularım çoğalmışta
4
çoğalmış ve ogündür bugündür bu forumdan vazgeçemiyorum hergün girmekteyim yardım etmekte vb herşey yapmaktayım
5
Net MUTLU Turkmmo'luyum diyene

Buzamana Kadar Yanımda Olan Arkadaşlarıma Tşkler Üye olmam şerefine kutlamaktayım..
Hayırlı Olsun diyenlerede çok teşekkür ederim şimdiden
Foruma İlk başladığımda. insanların nekadar iyi biri oldukların gördüm bu forumda bu forumun sevilen bi yanıysa metin2 oyunu olmasıydı..2
açtım konularımı tanışma alananına tanıştım arkadaşlarımla yeni arkadaşlar edindim3
sonra bi baktımkı mesajlarım çoğalmışta konularım çoğalmışta4
çoğalmış ve ogündür bugündür bu forumdan vazgeçemiyorum hergün girmekteyim yardım etmekte vb herşey yapmaktayım5
Net MUTLU Turkmmo'luyum diyene

Buzamana Kadar Yanımda Olan Arkadaşlarıma Tşkler Üye olmam şerefine kutlamaktayım..

1Foruma İlk başladığımda. insanların nekadar iyi biri oldukların gördüm bu forumda bu forumun sevilen bi yanıysa metin2 oyunu olmasıydı..
2açtım konularımı tanışma alananına tanıştım arkadaşlarımla yeni arkadaşlar edindim
3sonra bi baktımkı mesajlarım çoğalmışta konularım çoğalmışta
4çoğalmış ve ogündür bugündür bu forumdan vazgeçemiyorum hergün girmekteyim yardım etmekte vb herşey yapmaktayım
5Net MUTLU Turkmmo'luyum diyene
![]()
Kardeşim Hayırlı Olsun

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...