Agresifizm 1
Agresifizm
StackTrace 1
StackTrace
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

panel + sql dosyalarını verebilecek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan copierbond
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 707
Başlıktada belirttiğim gibi bende panel var jaxen ama sql dosyaları eksik galiba destek sisteminde hata veriyor . ban listesine kimseyi eklemiyor nedenini eklemiyor haber eklemiyor :) yardım edebilecek var mı​

Dosyalarında eksiklik var ise eğer Komut çalışıyordur fakat veritabanına yazmıyor olabilir. 'Veritabanı dosyası eksik ise ..' Fakat veritabanı dosyası var ve yazmıyor ise kodlarında bir problem olabilir.

Dosyalarında eksiklik var ise eğer Komut çalışıyordur fakat veritabanına yazmıyor olabilir. 'Veritabanı dosyası eksik ise ..' Fakat veritabanı dosyası var ve yazmıyor ise kodlarında bir problem olabilir.

hocam game dosyasını değiştirdikten sonra bu hale geldi :) herşey yolunda şuanda 1-2 sorun haric işte birde bu destek sistemi ve haber yazıyorum kaydetmiyor :)

Haberi kayıt etmiyorsa php kodlarında bir eksiklik ya da hata vardır. Oyun içi game dosyaları site'yi etkileyeceğini sanmıyorum şahsen. Veritabanı ile aralarında bir sıkıntı olduysa göstermez diye düşünüyorum. Panel dosyalarını istemişsiniz. Panel türünü ya da adını yazarsanız forum'da bulunan arkadaşlar daha kolay yardım edebilir ..

Haberi kayıt etmiyorsa php kodlarında bir eksiklik ya da hata vardır. Oyun içi game dosyaları site'yi etkileyeceğini sanmıyorum şahsen. Veritabanı ile aralarında bir sıkıntı olduysa göstermez diye düşünüyorum. Panel dosyalarını istemişsiniz. Panel türünü ya da adını yazarsanız forum'da bulunan arkadaşlar daha kolay yardım edebilir ..

efendim bir arkadasa kurdugumda sql dosyalarını atmıstım sorunsuz çalışmıştı. Jaxen kullanıyorum ben sürüm bilmiyorum ama v2 ateşli galiba :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri