xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

ExperHosting - 1 GB Sunucu 25 TL - M2Dev Server Files - Admin Paneli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DumanTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 125
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1) 60 Dakikada teslimat dediniz sunucumu tam tamına 3buçuk saatte aldım
2) Files özellikleri yazmışsınız ancak hatalı olanlar, veyahut hiç olmayanlar ;

- NP SİSTEMİ YOKTUR. SONRADAN EKLİYORSUNUZ KİŞİ İSTERSE ONUDA PAYLAŞMIŞ OLDUĞUNUZ VİDEODAKİ GİBİ EKLEMİYORSUNUZ.
- BAŞARI SİSTEMİ HATALIDIR RELOG YAPINCA BAŞARI PUANI YÜKSELİYOR KESMESENİZ BİLE
- BİR ÇOK KOSTÜM ÇALIŞMIYOR ENVARTERDE GÖZÜKMÜYOR ( VERMİŞ OLDUĞUNUZ PACKTE )
- EFSUN SİSTEMİ YOKTUR.

3) Desteğiniz hiç yoktur. Msnden bir şey yazınca yaklaşık 8-10 dakika arası cevap veriyorsunuz bir hata varsa o hatayı düzeltme süreniz en ufak hatalarda 1 saati buluyor.

Daha ekleyebileceğim bir çok madde var. Umarım bunlara bir an önce çözüm bulunur.

Alacak arkadaşlara söylüyorum yukarıda belirtmiş olduğum kusurlar harici hiç bir güven probleminiz olmasın bir çok host firmasından daha güvenilirlerdir .

Filesleriniz güzel fiyatıda uygun Alacaklar pişman olmaz Hayırlı Satışlar !

Teşekkürler.

Hayırlı satışlar.

Teşekkürler.

1) 60 Dakikada teslimat dediniz sunucumu tam tamına 3buçuk saatte aldım
2) Files özellikleri yazmışsınız ancak hatalı olanlar, veyahut hiç olmayanlar ;

- NP SİSTEMİ YOKTUR. SONRADAN EKLİYORSUNUZ KİŞİ İSTERSE ONUDA PAYLAŞMIŞ OLDUĞUNUZ VİDEODAKİ GİBİ EKLEMİYORSUNUZ.
- BAŞARI SİSTEMİ HATALIDIR RELOG YAPINCA BAŞARI PUANI YÜKSELİYOR KESMESENİZ BİLE
- BİR ÇOK KOSTÜM ÇALIŞMIYOR ENVARTERDE GÖZÜKMÜYOR ( VERMİŞ OLDUĞUNUZ PACKTE )
- EFSUN SİSTEMİ YOKTUR.

3) Desteğiniz hiç yoktur. Msnden bir şey yazınca yaklaşık 8-10 dakika arası cevap veriyorsunuz bir hata varsa o hatayı düzeltme süreniz en ufak hatalarda 1 saati buluyor.

Daha ekleyebileceğim bir çok madde var. Umarım bunlara bir an önce çözüm bulunur.

Alacak arkadaşlara söylüyorum yukarıda belirtmiş olduğum kusurlar harici hiç bir güven probleminiz olmasın bir çok host firmasından daha güvenilirlerdir .

Yorumunuz için teşekkürler , dün sunucu aldığınız saatte mesai bitmişti fakat kurulumlar vardı yinede mesai yapmadık gece kurduk hepsini teslim ettik biz sunucuları teslim ederken sanırım sizin problemleriniz olmuş yine'de geç'de olsa çare bulunmuş dediğim gibi kurulumlar vardı bir yandan bekleyenlere yazarken diğer yandan kurulum yapıyordum o yüzden bu şekilde oldu yine'de yorumunuz için teşekkürler

Hayırlı Satışlar.

Teşekkürler , konumuz güncel satışlar devam ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri