Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Oceanus - Ümit Tanışma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Oceanus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 605

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar;

Adım Ümit 21 Mart 1993 Mersin doğumluyum. Turkmmo'yu daha önceleri pvp server aramak için kullanıyordum daha sonra buralara kadar geldik işte. Forumda pek tanınmam tanıyan 3-5 kişi zor çıkar yani :) Genelde çok gülen, yaşama sevinci olan, mutsuz olmayı sevmeyen biriyimdir. Forumda pek cevap atmam ancak ilginç veya dikkatimi çeken konuları okurum.

Adanada yaşıyorum ve hemen hemen hergün Mersine gidip gelmek zorunda kalıyorum okul sebebiyle. Okul hayatıma gelecek olursak Mersin Üniversitesi Muhasebe ve Finansman bölümünde okuyorum 2.sınıf ancak bu sene bırakmayı düşünüyorum. Tekrar sınava girip 4 yıllık bilgisayar programcılığı bölümü okuyacağım İstanbulda kısmet ederse Allah.

Hobilerime gelecek olursa başta bilgisayar başında zaman geçirmek, seyehat etmek ve araba :D
Fobilerim ise birinin gelip beni korkutması, minik böcekler özellikle örümcek :) Neyse çok konuştum benden bu kadar tanıştığıma memnun oldum.

Msnden sohbet etmek isteyen olursa özelden verebilirim.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri