HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Naptın sen be 

yorumlarından nasıl da 9.sınıf oldugun anlasılıyor her geçen gun biraz daha olgunlasacagına saçma saçma mesajlar yazıp kendini iyice düsürüyorsun . Unutma ki hayat TurkMMO ' dan ibaret değil ben sana bu cumlede forumu bırak v.s de demiyorum kendine ceki düzen ver diyorum , ailen seni boşa büyütüp beslemıyor , ileri de bir meslek sahibi bir aile kurman için kısacası sizler için çalısıyor ama siz burada ağlanacak hale gülüyor , eğlenıyorsunuz ama ileride yaşınız büyüdüğünde anlarsınız , hayat o kadar acımasız ki arkadaşlar suan gunumuzde bile iş aslanın ağzında . ; 2.donem senin için cok zor olacak bir an once kendini toparlamaya bak buraya da cıvık cıvık yorumlar yazıp kendi dengeni bozduğun gibi milletin de dengesini bozma
konu kapatıldı
konu kapatıldı
Eğer doktor tanıdığınız var ise geçmişe dönük rapor aldırın, veline ver götürsün almak zorundadırlar. Bende lise zamanımda böyleydim geçmişe dönük raporla 4-5 gün devamsızlıkla yırtıyordum![]()
O artık geçti,1 haftalık iş günü içinde verilmesi lazım.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)