HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
eğer c# konusunda yardıma ihtiyacın varsa veya dönem ödevi fln sen yapabildiğini yap bana öm at veya msn adresimi eklersin ben babam ve abime hallederim geri kalanını sonra sana geri veririmŞükret haline size pascal göstermiyorlar daha dur sana dönem ödevinde 0'dan program yazdıracak ya visual studio professionel C# Console application yada Visual Basic C# Form Application işiniz zor bende 96 lar alırdım ama sınıf dökülürdü :C

eğer c# konusunda yardıma ihtiyacın varsa veya dönem ödevi fln sen yapabildiğini yap bana öm at veya msn adresimi eklersin ben babam ve abime hallederim geri kalanını sonra sana geri veririm
gerek yok webmaster diplomasi yarışma 2.liği ve okulda üstün başarı belgem var sen yardım istersen ö.m at

eyvallah düşünmen yeter php konusunda kendimi geliştiriyorum örn ssh2 ile ls -la gibi dizin gösterme işlemleri yapabiliyormusun ? çok araştırdım denedim başaramadımgerek yok webmaster diplomasi yarışma 2.liği ve okulda üstün başarı belgem var sen yardım istersen ö.m at![]()
aferin ne diyeyim.Pek problem değil yani.
Benim 100'dü![]()