Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Metin2 Nin Kendi Sitesinden İndirdiğim Metin2 Setup'u Defalarca Kurdum Sildim .
Sorun Çözülmüyor Oyun Kayık Bi Şekilde Gözüküyor.
Bunlarda Fotoğrafları ..
NoT: Sil Tekrar Yükle , Metin2'yi Güncelleyip Gir , uyumluluk , pvp pack bozuk v.b şeyler yazmayın Her pvp'de böyle.
Bazı Fotoğraflar:
Sorun Çözülmüyor Oyun Kayık Bi Şekilde Gözüküyor.
Bunlarda Fotoğrafları ..
NoT: Sil Tekrar Yükle , Metin2'yi Güncelleyip Gir , uyumluluk , pvp pack bozuk v.b şeyler yazmayın Her pvp'de böyle.
Bazı Fotoğraflar:
Ekran kartınızın driverini silip yükleyin, ayrıca config'den GFX kısmındaki TNL kısmı CPU ıse Oto yapın.
Ekran kartınızın driverini silip yükleyin, ayrıca config'den GFX kısmındaki TNL kısmı CPU ıse Oto yapın.
Eyw kardeşim cevap yazdıgın için configden auto yaptım benim işletim sistemi win8 oldugu için ekran kartında ufak bi sorun olusmus şimdi win8 ATI HD ... indiriyorum Dediklerini Denicim inş düzelir.
Evet, bunu yapınca sorun düzelecektir.
Evet, bunu yapınca sorun düzelecektir.
Yok kardeş Düzelmedi Format'mı atsam napsam oyun Windows8 uyumlu dil galiba kafayı yıcem ya :S
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)