kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Hata Alıyorum Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xxx1ibo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 592
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fw1m8.png

Yardım ?

1) Orjinal metin2 indirin. Kurun kurduktan sonra icine istediginiz oynamak istediginiz pvp'nin packlarini atin.
2) Pvp Packını İndirdik Dİyelim Metin 2 Klasörünüe Atmadan Packın İçinde Bi Exe Olur Örn : deneme.exe İşte Klasöre Atmadan Önce İsmini Metin2.exe YApın Ve Metin 2 Klasörünü İçine Atın.[İndirdiginiz Pvpnin Packını Atmayı Unutmayın]
3) metin2 klasörünün içindeki syserr.txt yi buraya yapıştırırsanız yardımcı olayım yoksa uiscript packını değiştirmenizi öneririm

bu 3ünüde sırayla dene... birinden biri çözecektir

ama konu buraya acılmaması lazım onuda bılerteyım... soru cevap kısmına açmalısın

1) Orjinal metin2 indirin. Kurun kurduktan sonra icine istediginiz oynamak istediginiz pvp'nin packlarini atin.
2) Pvp Packını İndirdik Dİyelim Metin 2 Klasörünüe Atmadan Packın İçinde Bi Exe Olur Örn : deneme.exe İşte Klasöre Atmadan Önce İsmini Metin2.exe YApın Ve Metin 2 Klasörünü İçine Atın.[İndirdiginiz Pvpnin Packını Atmayı Unutmayın]
3) metin2 klasörünün içindeki syserr.txt yi buraya yapıştırırsanız yardımcı olayım yoksa uiscript packını değiştirmenizi öneririm

bu 3ünüde sırayla dene... birinden biri çözecektir

ama konu buraya acılmaması lazım onuda bılerteyım... soru cevap kısmına açmalısın

soru-cevab Bolumunede actım fakat ;

metin2 bastan kurdum işe yaramadı
2. dediğinide yaptım
3. yü nasuk atucam sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri