mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

LÜtfen yardim edİn delİ olacam

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HeLLquaR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ben pwp oynadım ondan sonra serveri degistirip tekrar normal knight yaptım ama aldığım hata şu:

Lütfen yardım edene knightta üyelik vermeyen şerefsiz olsun

1-hata raporu gonderme de vista galiba senin ki gir buraya "C:\GamersFirst\KnightOnline" Launcher e sağ tıkla yönetici olarak çalıştırde (bilgisar vista )ise
2- buda olmazsa virüs sistemine tarat
3-denetim masasına gir oralara bak ekle kaldırı ara oraya gir knight online mı ne yazıyo ona tıkla kaldır de oyun tamamen silinir. sonrada tekrar yükle

Yardım etdiysem bişi deil ama olmaya bilir yaparken dikkat et!!!!!!!!!!!! bu arada çar verceksen özelden at

bişi olursa bana kufur fln etme beceremessin fln boşuna sildirdin deme olupta çar vermessen haram zıkkım olsun

USKO yu Pwp servere cevirip tekrar USKO haline getirmek zordur.
tarih 13/05/2010 Client versiyonu 1708 ve üstü oldugu için Pwp ye cevirip USKO yapmak için 1708 e alıp patch sardırman gerekiyor. sana tavsiyem sil bastan yukle USKO yu.
neden ? cunku Pwp serverlerin exe leri virüs trojen vb. barındırıyor olabilir. Hack olayı olmaması için Tekrar yuklemen tavsiyem ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri