Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Brick Force Tanıtım(Özet)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MMOcu furkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 214
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar size Betası 2-3 ay önce açılan bir oyunu tanıtacağım.Adı Brick Force oyunu hem indirerek hemde tarayıcıda oynayabilirsiniz oyunu indirmek veya tarayıcıda oynamak için resmi web sitesine gitmeniz gerek çok güzel bir oyun ona ne derlerdi boxgames mi neydi bu bir boxgames oyunu infernum ve EXE games yapmıştır oyunda Türkçe dahil çoğu dil paketi var ayrıca oyun içindeki sesleri ve konuşmaları Türkçeye çevirebilirsiniz çoğu silahlar var ayrıca yeni çıkan sezon 2 BrickStar'ın gelmesiyle çoğu uzayda kullanılan şeyler çıkmıştır.

Oyunda inşaa modu vardır yaptığınız haritaları kayıda geçirdikten sonra o harita savaş modunda kullanılabilir ama tek kötü şey kayıt yaptırmak için belli bir ücret vardır

ama bunu ödemek çook kolay oyuna yeni üye olduğunuzda size 10.000 brick puan veriyor ve ne kadar az tuğla kullanırsanız o kadar az ücret ödemeniz gerekir OYUNDA OYUNDA KULLANILAN PARALAR:
1.Token Açıklama:Türk lirası ilede alınabilen oyun parası
2.Force Puan Açıklama: oyundaki maçlarlada alınabilen Tokenin yerine yarı geçebilen para
3.Brick Puan Açıklama: Bununla Mağazadaki ürünlerden hiçbirini alamayız Sadece Harita kaydetmek için kullanılır ama infernum ve EXE games oyuncuların brick puanı mağazadada kullanmak istediğini öğrendi
URLLAR:
Website'de yardım: Oyunu tarayıcıda oynamak için Sayfanın sağ orta ucundaki şimdi oynaya basacaksınız Saygılarınızla Ben Brick Force'dan HiperFurki(Furkan)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri