HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hayırlı olsun
.
.Geç oldu konuyu açmam ama hiç aklıma gelmedi kutlamak şimdi kutluyorum .
Moderatör oldum bu rütbeye beni layik gören peacemackers adminime teşekkür ediyorum.
Gec oldu konuyu acamam diyorsun zaten 2 bin mesajin var demekki 1.500 mesajda felan moderator oldun.
Bu nasil oluyor cidden anlamayorum.Onu da birak dedim acaba paylastigi konular felan mi cok iyi actigin konularin cogu kapatlmis ve eften puften konular.Moderatorlugu hak etmedigini ve diger uyelerin haklarinin yenildigini dusunuyorum.
Diger adam 4-5 bin mesaj yapiyor bir suru yararli paylasimi var anca d. mod oluyor. Sen resmen flood yaparak mesaj kasmissin. Moderator oluyorsun
Tum yonetimi davet ediyorum. Burda adaletsizlik VARRR!!!
Gec oldu konuyu acamam diyorsun zaten 2 bin mesajin var demekki 1.500 mesajda felan moderator oldun.
Bu nasil oluyor cidden anlamayorum.Onu da birak dedim acaba paylastigi konular felan mi cok iyi actigin konularin cogu kapatlmis ve eften puften konular.Moderatorlugu hak etmedigini ve diger uyelerin haklarinin yenildigini dusunuyorum.
Diger adam 4-5 bin mesaj yapiyor bir suru yararli paylasimi var anca d. mod oluyor. Sen resmen flood yaparak mesaj kasmissin. Moderator oluyorsun
Tum yonetimi davet ediyorum. Burda adaletsizlik VARRR!!!
Flood yaparak mesja kastığımı gördüysen göster görevi bırakıyım

+Mesajla hiç bir alakası yok rütbe atlamanın bunuda aklına sok bu düşünceyle hiç yere ulaşamassın.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)