Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Cristopher Smith Gerçek Adı (Abdurrezak Sabuncu) 26. 09 . 1979 Tarihinde Trabzonun Güzel Bir Kasabasında Dünyaya Gözlerini Açmıştır
Cris.in Cocuklugu Cok İyi Geçmiştir.. Herhangi Bi sıkıntı yaşanmamış ve Okulundada Çokk Başarlı Bir Öğrenciymiş
Hedefide Askeri Akademiye Katılmakmış Ve Başarmış Türk Silahlı kuvvetlerinde Takım Komutanlığı yapmış Rütbesi Teğmen olmasına Rağmen Çok Hırslı Biriymiş
Şimdi Diyeceksiniz ki Bu Adamın Wolfteam da Ne işi Var .MeRT Anlatır Size Nasıl Gıvıracamı Bilemedim Ama Düşünüyorum Bişiler Kolay Değil Bir anda Yazmak
. Neyse Biz Konumuza Dönelim
..Cris in Başarıları Taktire Şayaydı
. Ve Bu başarılarından Dolayı Binbaşı Rütbesine Yükseltildi
Tabi Bizim Pedro ( Cabbar Elevermiş ) Boş Durmaz Crisin Ailesine Bir Gece Bir Tuzak Kurar Ve Eve C4 Bomba Yerleştirir
Ve Evi Havaya Uçurur
.Way amk .. Kısa Bide Not Bırakır
Ve Derki
Geçen Sene Dağa Yaptıgın Baskında Adamlarımı Öldürdün Ve Bu Yanına kalmadı Bide Pis pis Nihahahahahaha Yazmış Tabi Bunu Gören Cris Delirmiş Way A.q Cocu Demiş Ben senin G*Tüne Şişe Çakmazmıyım Demiş ... Ve MİTe Giderek Wolfteama Katılmak İstemiş . Ve Wolfteamda Pedro Gomezin Ezeli Rakibi olmuştur .
. Neyse Biz Konumuza Dönelim
..Cris in Başarıları Taktire Şayaydı
. Ve Bu başarılarından Dolayı Binbaşı Rütbesine Yükseltildi
Tabi Bizim Pedro ( Cabbar Elevermiş ) Boş Durmaz Crisin Ailesine Bir Gece Bir Tuzak Kurar Ve Eve C4 Bomba Yerleştirir
Ve Evi Havaya Uçurur
.Way amk .. Kısa Bide Not Bırakır
Ve Derki
Geçen Sene Dağa Yaptıgın Baskında Adamlarımı Öldürdün Ve Bu Yanına kalmadı Bide Pis pis Nihahahahahaha Yazmış Tabi Bunu Gören Cris Delirmiş Way A.q Cocu Demiş Ben senin G*Tüne Şişe Çakmazmıyım Demiş ... Ve MİTe Giderek Wolfteama Katılmak İstemiş . Ve Wolfteamda Pedro Gomezin Ezeli Rakibi olmuştur .
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)