yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Yiğit DEMİR Kimdir Ve Wolfteam’da Ne İşi Var …..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ExLeqaLTR17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Yiğit Demir 25.12.1984 Tarihinde Ankara’nın Ücra Bir Köyünde Gözlerini Açmıştır.
Babası Kemal YİĞİT Mhp nin Kurucusu oLan Arpaslan TÜRKEŞ ‘in Yakın Korumalarından Biriydi. Çok Dürüst ve Çok Zeki , Bir İnsandı… Ve Bir Trafik Kazası Sonucunda Hayatını Kaybeder Ve Yiğit DEMİR Yetim Kalır . Ve Annesi Onu Yatılı Okula gönderir Orda Bölğenin Yetkili Ülkücü Başkanıyla tanısır. Babasının izinden gitmek isteyen Yiğit Ordaki ağabeylerinden Yardım alır . Ve birkaç yıl sonra Bölge sorumlusu olur ‘’ Bakalım konuyu nere cekcez… ‘’ Ordaki Üstün başarılarından Dolayı Mhp Genel Başkanı olan Devlet BAHÇE ‘linin Yanına Gider . Ve Onun Danışmanı olur…Ordaki Çeşitli İşler Yapar Ve Mhp Genelbaşkanında Bi konu hakkında Bilği İster Konu : Babasının Nasıl öldüğü Kazaya sebeb veren neydi bunun hakkında Bilği İster… Ve Birkaç ay sonra Gelen Bilğide Yola kurulmuş Bi tuzaktan Dolayı kazanın yaşandığı Ve Bu Tuzağında Pedro Yani ( Cabbar Elevermiş) Tarafından Yapıldığını Öğrenir . Pedro’yu araştırır ve Konya’da Bir Yangında Ceza Evinden kaçtığını öğrenir Ve Devlet Bahçeliden Gizli Bir Örğüte Katılmak için Bir yardım daha ister Ve Wolfteam’ın Mavi Takımına Katılır ……

+Emeğe Saygı …

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri