farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Mah Bot [KBot Crack]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Chimaira
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

buda baska yerden almış bunun ilk konusu elitepvpers de yayınlandı ordan almısındır sende :D orda cok sey paylaşıyolar

Elitepvpers Yayınlanma Tarihi : 11-10-2012
Senin Paylaştığın : 11.11.2012

Bu arada ZERO forumda adam alta alıntıdır diye yazmış lütfen boş yere suçlamayalım resimde gözükmüyo ama yazdı.

Evet orada Türkçe paylaşmışlar hatta videoyu da onlar çekmiş benim bilgisayarıma girip. :D Alıntı olup olmadığı önemli değil herhangi bir Türk forumunda benden önce paylaşılmış mı onu göster ? Bırak forumu ülke olarak bile yabancı dilde alt seviyelerdeniz. Gidip oradan buradan çevirmeye çalışacaklarına benim konumu okusunlar.

Azıcık mantıklı ol ! Sana güvenmemiz için bir sebep var mı ? Daha yenisin forumda, tutup bedava kod veriyorum hemde sınırsız diyorsun, eşek gibi yazıyor millet şifresini oraya 24 saat veriyor tamam, ula nerden bilelim biz senin bu konularda ciddi olduğunu ? Armut piş ağzıma düş-müş. Kendini ateşe atmak istemeyen kimse böyle şeylere kanmasın. Paşa paşa 50 liraya kıyıp garantili alın . Böyle adamların ipiyle kuyuya inilmez.

Forumda yeni değilim QuiteHero denen mod arkadaşla aramızda bazı sorunlar ve tartışmalar oldu o yüzden ban yedim. Bugün saat 18'de açılıyor banım yazarım sana :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri