Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
buda baska yerden almış bunun ilk konusu elitepvpers de yayınlandı ordan almısındır sendeorda cok sey paylaşıyolar
Elitepvpers Yayınlanma Tarihi : 11-10-2012
Senin Paylaştığın : 11.11.2012
Bu arada ZERO forumda adam alta alıntıdır diye yazmış lütfen boş yere suçlamayalım resimde gözükmüyo ama yazdı.
Evet orada Türkçe paylaşmışlar hatta videoyu da onlar çekmiş benim bilgisayarıma girip.
Alıntı olup olmadığı önemli değil herhangi bir Türk forumunda benden önce paylaşılmış mı onu göster ? Bırak forumu ülke olarak bile yabancı dilde alt seviyelerdeniz. Gidip oradan buradan çevirmeye çalışacaklarına benim konumu okusunlar.Azıcık mantıklı ol ! Sana güvenmemiz için bir sebep var mı ? Daha yenisin forumda, tutup bedava kod veriyorum hemde sınırsız diyorsun, eşek gibi yazıyor millet şifresini oraya 24 saat veriyor tamam, ula nerden bilelim biz senin bu konularda ciddi olduğunu ? Armut piş ağzıma düş-müş. Kendini ateşe atmak istemeyen kimse böyle şeylere kanmasın. Paşa paşa 50 liraya kıyıp garantili alın . Böyle adamların ipiyle kuyuya inilmez.
Forumda yeni değilim QuiteHero denen mod arkadaşla aramızda bazı sorunlar ve tartışmalar oldu o yüzden ban yedim. Bugün saat 18'de açılıyor banım yazarım sana

​Ya benim sürem bitti yazıyorum yeni gamili olmuyor?Bana yapsana onur kardeş??
​Ya benim sürem bitti yazıyorum yeni gamili olmuyor?Bana yapsana onur kardeş??
Yeni bir gmail açın ve control center'a onunla giriş yapın. 24 saatte bir yeni hesap açmanız gerekebilir. Beleşcilik zor iş

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...