Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar ben Onur Bedirhan. Dün Mah Bot'u paylaşmıştım fakat sabah oyuna yeni güncelleme geldiğinden dolayı KBot kapalıydı bu yüzden çalışmıyordu. Şimdiki bulduğum yöntemle tekrar tekrar dosya indirmenize gerek kalmayacak. KBot'un her yeni sürümü çıktığında sadece bir dosya değiştirerek bedava kullanacaksınız. Fix yememe umuduyla..
1. Mah Bot dosyasını indirip çıkartıyorsunuz.
2.
3. KBot'u kurup dosyanın içinden KBot.exe'yi kopyalıyorsunuz ve Mah Bot dosyasının içine atıyorsunuz.
4. Eski Mah Bot exesini silip dosyanın içine yapıştırdığınız KBot exesinin ismini Mah Bot by TQSAM & TECJ olarak değiştiriyorsunuz ve çalıştırıyorsunuz.
5. Yeni sürüm çıktı uyarısını alacaksınız iptal et diyorsunuz ve giriş yapıyorsunuz.
6. Botu bedava ve rahatca kullanabilirsiniz.
Not: Botu kullanmanız için bir gmail hesabınızın olması gerek. Yeni açarsanız daha iyi olur. (Control Center'a giriş yapmak için)
Son olarak virustotal sonucunda 1 tane virüs var onda da unknown(bilinmeyen) olarak gözüküyor zaten. "Bu bot editlenmiş keylogger vardır" tarzı düşüncelere pek fazla girmeyin sonuçta KBot da IBot'un editlenmiş hali. Ve yapımcısıyla az çok bir muhabbetimiz var kendisi gayet güvenilir birisi.
Yapamayanlar için videolu anlatım
Mah Bot
Virustotal
1. Mah Bot dosyasını indirip çıkartıyorsunuz.
2.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
'dan KBot'un son sürümünü indiriyorsunuz.3. KBot'u kurup dosyanın içinden KBot.exe'yi kopyalıyorsunuz ve Mah Bot dosyasının içine atıyorsunuz.
4. Eski Mah Bot exesini silip dosyanın içine yapıştırdığınız KBot exesinin ismini Mah Bot by TQSAM & TECJ olarak değiştiriyorsunuz ve çalıştırıyorsunuz.
5. Yeni sürüm çıktı uyarısını alacaksınız iptal et diyorsunuz ve giriş yapıyorsunuz.
6. Botu bedava ve rahatca kullanabilirsiniz.

Not: Botu kullanmanız için bir gmail hesabınızın olması gerek. Yeni açarsanız daha iyi olur. (Control Center'a giriş yapmak için)
Son olarak virustotal sonucunda 1 tane virüs var onda da unknown(bilinmeyen) olarak gözüküyor zaten. "Bu bot editlenmiş keylogger vardır" tarzı düşüncelere pek fazla girmeyin sonuçta KBot da IBot'un editlenmiş hali. Ve yapımcısıyla az çok bir muhabbetimiz var kendisi gayet güvenilir birisi.

Yapamayanlar için videolu anlatım
Mah Bot
Virustotal
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...