Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Sorry,Your system does not support 3D graphics,hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 52gemici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

[FONT=verdana, geneva, lucida, lucida grande, arial, helvetica, sans-serif]arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi [/FONT]Sorry,Your system does not support 3D graphics, please check your hardware and system hatası alıyorum. forumda bikaç yazı okudum driver yükle dediler driverler yüklü görünüyo güncelledim olmadi bi program tavsiye ettiler kullandım ilk denediğimde oldu ama sonra ne olduysa tekrar aynı hatayı almaya başladım ekran kartım 512 den yüksek tam kaç bilmiyorum ama yüksek olduguna eminim Driver'im ıntel(r) 82945g express chipset family bahsettiğim programda video denetleyici vpa uyumlu diye bi program indirdim sonra tekrar gitti bilgisi olan lütfen yardım edin.

bu bende de görülen bir hataydı sevgili arkadaşım. sanırım bunun senin ekran kartınla alakası yok. zaman aşınmasından da kaynaklanabiliyor bu hata. format atarsan bilgisayara sorunun çözülecektir. bilgisayara format atıp oyunu yeniden kurarsın. çünkü bu hata ya ekran kartınla alakalı ya da formatla.. cevabınızı aldığınıza göre bildirdim :)

kardeşim pcyi babamda kullanıyo ve mt2 ye ondan gizli girmeye çalışıyorum ama giremiyorum yani format atamam başka bi yolu lazım video denetleyisi vga uyumlu bulursam düzeleceğini söylediler ama bulamıyorum internette

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri