Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Xtrap Hatası Açıklaması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DarkPoneix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 923

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bir kısım oyuncularımız oyunun birden kapandığı ve hata mesajı almadıkları konusunda üst üste mesajlar göndermektedir. Oyundan kaynaklı bir sorun bulunmamaktadır. Bunun muhtemel nedenleri ve çözümlerini aşağıda sıralıyorum;
Lütfen bu başlığı okumadan yeni başlık açmayınız
.

1. X-Trap koruma programı hatası;
oluş; oyun başlarken yada oynarken hata ekranı vererek yada vermeden aniden oyundan kopmak.
çözüm;
a) kullanmış olduğunuz sistemin inf ve vga sürümlerini lütfen yenileyin. Mümkün olan en son sürümü doğru firma ve model numarası ile yüklemeye özen gösterin. Ati ve Nvidea sitelerinden indirilen generic driverlar da bazen benzer sorunlara sebep olabilmektedir.
b) Sisteminizin
smilev.gif
CPU
smilev.gif
PSU
smilev.gif
VGA ve Chipsets fanlarını kontrol edin bazen zorlanarak çalışan bir fan sistemden aşırı güç çekmekte ve benzer sorunlara neden olabilmektedir.
c) PSU'nuzun doğru voltajları verdiğini mutlaka bios arayüzünden kontrol edin. Voltaj tölerans değerleri +- %10tir. Bundan fazla fark olduğu durumlarda mutlaka PSUnuzu değiştirin.
d) CPU
smilev.gif
VGA ve Chipsets soğutucularının iyi yerleştirilmiş ve temiz olduğundan emin olun.
Donanım olarak muhtemel hataları elemine ettikten sonra yazılımsal hatalara yönelebiliriz.
e) Mutlaka windowsunuzun güncellemelerini yaptığınızdan emin olun.
f) sisteminizde yer alan bir yada birden fazla virüs koruma
smilev.gif
firewall
smilev.gif
anti spy tarzı programların bir yada bir kaçı bu soruna yol açabilir. Özellikle crack edilmiş anti virüs yazılımlarında daha sık rastlanmaktadır. Bu programı yapmış olduğu tüm sistem değişiklikleri ile kaldırmanız ve yerine gerekli görüyorsanız ücretsiz anti virüs yazılımlarından birini kurmanızı önemle tavsiye ederiz.
g) .net ve varsa visual basic runtime programlarınızın güncel olduğundan emin olun.
h) bir anti-spy yazılım ile sistmeinizi denetlemeyi unutmayın.

Raporunuzda;
1. HiJackThis log bulunsun.
Şu adresten ücretsiz olark indirebilirsiniz.;

2. Donanım bilgileriniz;
Marka PC ise model ve versiyon.
Toplama ise Anakart model ve versiyon.
Ram
smilev.gif
HD büyüklüğü ve doluluk oranı.
Ekran kartı model ve versiyounu (hem kartın hem driverın)
Ethernet kartınızın modeli
Modeminizin Modeli ve versiyonu.
3. İşletim sisteminizin tipi ve sürümü.
4. Varsa kullandığınız özel klavye
smilev.gif
mouse ve diğer ekipmanların model ve driver sürümleri.
5. Varsa bağlı usb yazıcı ve tarayıcıların model ve sürücü sürümleri.

mutlaka bulunmalıdır.

Oyunu açıyorum tam açıcak x-trap hata verior.Nedenini istiyorum,hic hack fln da indirmedim.Hata verirken orda uyari yazıo ordan azicik anladığım kadarıyla baska bir çalışan program yuzunden olmalı tam kesin bişey deil ama yinede cevap bklerim ( ins. bulursunuz. :,(

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri