Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

nabmalıyım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan korsar12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 464

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

onuncu sınıfta o kıza asık olmustum ben ilk defa böle bırının gozune dalmıstım ama bı turlu teklıf edemedımkorktum reddedilmekten oda farkındaydı ama ben korttum reddetılmekten on bırde de aynı sınıftaydık ama o baska bırıyle cıkmaya basladı lk dönem ben uzak durmaya calıstım heb ona kARSI alındım nyse suan on ıkıncı sınıftayız benım yanıma kadar geldı oturdu sankı ben le konus der gıbıydı ben bı turlu cesaret edemedımn bı hafta ıkı hafta derken en sonunda cesaretımı tobladım okul cıkısı konustum bana benım çıktıgım war dedı gercektende facede bırıyle ılıskı war yazıodu neden benım yanıma gelıodu ozaman yardeım edın ne olur acill iki gun içerisinde? şimdi nasaıl dawranmalıyım sureklı yuzune bakıodum lutfen acil yardım@

Yüz verme vermekte yakışmaz zaten erkek arkadaşı varmış bırak gelsin yanına otursun sana baksın sen rahat takıl umursama varsa gönlü bir gün senin peşine takılır zaten.İlk başlarda cesaret etseydin bunlarıda yaşamazdın :)

Kızlar böledir inatçıdırlar ve sevdigi erkeği kıskandırmak için uğraşırlar. Zamanla yumuşarlar.Faceden veya msnden Şiirler oku.Aşk mesajları at.Kıza hep selam ver, hatrını sor ve genelde msnden konus.Kız başkasıyla çıksa bile onu yalnız bırakma,Koru,Savun.Msnde espriler yap internetten şiirler bulup oraya yaz.Bir müddet sonra kız sana biraz daha yumuşayacaktır.onu tek yakala yanında kimse olmasın elinden sımsıkı tut ve seni seviyorum de.

Eğer;Kız hala seni sevmiyorum derse Bırak gitsin o kız sana uygun değildir.Eğer;Gülerse Şansın vardır..çıkma teklifi et,Sinamaya felan götür işte :D.

Benden bu kadar;Gerisini sen yapacaksın :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri