Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Mesela buyrun sizin için RapidShare hesabıma upload ettim Link:
RAR ŞİFRESİ: pashacrall (büyük küçük harf yok normal düz yazın)
Arkadaşlar şimdi indirdiğiniz rar dosyasını masüstünde klasöre çıkart diyin rar şifresini yazın sonra içindeki dosyaların adlarını ne yapmak istiyorsanız hepsini değiştirin örneğin(ahmet hack,mehmet hack vs.)
Sonra masaüstüne çıkarttığınız klasöre sağ tıklayıp arşive ekle diyin sonra gelişmiş bölümüne girip şifre eklemek istiyorsanız ekleyin ve sonra açıklamaya gelip açıklama yapmak istiyorsanız açıklama yapabilirsiniz.
Sonra da bir upload sitesine üye olup linki oraya upload edebilirsiniz tavsiye ettiğim upload siteleri:MediaFire,RapidShare ben RapidShare'a üye oldum siz başka bir siteye üye olup yapabilirsiniz RapidShare'a nasul dosya upload
Edeceğinizi söyleyeceğim.
İlk RapidShare'a üye olun sonra arama çubuğuna
Bölümüne yapıştırın ve kendinize yeni bir dosya açın orada yazıyor zaten sonra dosyayı kaydedip dosya yöneticisine gidin ve dosyaya tıklayın zaten sizin linkiniz arama çubuğundaki linki kopyalayın ve siteye koyun RAR şifresini
Siteye paylaşım yaparken yazmayı unutmayın yoksa hiç kimse kullanamaz paylaşımınızı.Umarım işinize yaramıştır PashaCraLL sundu.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
RAR ŞİFRESİ: pashacrall (büyük küçük harf yok normal düz yazın)
Arkadaşlar şimdi indirdiğiniz rar dosyasını masüstünde klasöre çıkart diyin rar şifresini yazın sonra içindeki dosyaların adlarını ne yapmak istiyorsanız hepsini değiştirin örneğin(ahmet hack,mehmet hack vs.)
Sonra masaüstüne çıkarttığınız klasöre sağ tıklayıp arşive ekle diyin sonra gelişmiş bölümüne girip şifre eklemek istiyorsanız ekleyin ve sonra açıklamaya gelip açıklama yapmak istiyorsanız açıklama yapabilirsiniz.
Sonra da bir upload sitesine üye olup linki oraya upload edebilirsiniz tavsiye ettiğim upload siteleri:MediaFire,RapidShare ben RapidShare'a üye oldum siz başka bir siteye üye olup yapabilirsiniz RapidShare'a nasul dosya upload
Edeceğinizi söyleyeceğim.
İlk RapidShare'a üye olun sonra arama çubuğuna
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
yazın hesabınıza girin ve upload butonuna basın sonra dosya seç yazıyor ona tıklayın rar dosyanızı seçin o yüklenecek siteye sonra link gelecek o linki [link ekle]Bölümüne yapıştırın ve kendinize yeni bir dosya açın orada yazıyor zaten sonra dosyayı kaydedip dosya yöneticisine gidin ve dosyaya tıklayın zaten sizin linkiniz arama çubuğundaki linki kopyalayın ve siteye koyun RAR şifresini
Siteye paylaşım yaparken yazmayı unutmayın yoksa hiç kimse kullanamaz paylaşımınızı.Umarım işinize yaramıştır PashaCraLL sundu.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)