HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar Size Bi Sorunumu Paylaşıcağım İnşallah Çözümünü Bilen Olur.
Bilgisayarımda metin2 açarken ilk inde sorun yok. 2. metin2 yi açarken bilgisayar oto reset atıyor yada mavi bir ekran geliyor..
Yada metin2 yi açıp kapadığımda tekrar açarsam yine reset atıyor yada mavi ekran geliyor.
Yan çarıma item atamıyorum lütfen yardım edin.
Bilgisayarımda metin2 açarken ilk inde sorun yok. 2. metin2 yi açarken bilgisayar oto reset atıyor yada mavi bir ekran geliyor..
Yada metin2 yi açıp kapadığımda tekrar açarsam yine reset atıyor yada mavi ekran geliyor.
Yan çarıma item atamıyorum lütfen yardım edin.
Bir virüs taraması yaptır bence ve metin2'yi tekrardan kur bir dosyası virüslenmiş olabilir ilk önce tarat sonra tekrar kur
Sorun işlemci ile alakalı olabilir. İşlemci 1. metin2 de sorun çıkarmıyor fakat 2. metin2 de işlemi kaldıramıyor ve otomatik olarak kendini kapatıyor ve buda bilgisayarın kendine reset atmasına neden oluyor. İşlemci özellikleri yazar mısın? Veya kendin metin2.org sitesinden sistem gereksinimleri ile işlemcinin özelliklerini karşılaştır bakalım.
Microsoft Windows Xp Professional Versiyon 2002 Service Pack 2
İntel[R] Celeron[R] CPU 430 @ 1.80 GHZ 1.00 GB Ram Fiziksel Adres Uzantısı
İntel[R] Celeron[R] CPU 430 @ 1.80 GHZ 1.00 GB Ram Fiziksel Adres Uzantısı
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)