HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sağlam bi suranın elıne lanetlı gecse ?![]()
Sende Haklısın Elime Lanetli Geçmedi Daha Denemem Lazım :dDenemeni tavsiye ederim zehir sadece kasmalıktır bunu bende mmomt2 basladıgımda anlamamıstım daha once oynadıgım oyunlarda zehır hem ws hem kasmalıktı bu sw de sadece kasmalık olunca sasırmıstımSende Haklısın Elime Lanetli Geçmedi Daha Denemem Lazım :d

Denemeni tavsiye ederim zehir sadece kasmalıktır bunu bende mmomt2 basladıgımda anlamamıstım daha once oynadıgım oyunlarda zehır hem ws hem kasmalıktı bu sw de sadece kasmalık olunca sasırmıstım![]()
Tr de Eline Hiç + 50 Ort zehir Geçtimi
Savaşçi İle Geçsin Ozmn Gorursun 
Tr de Eline Hiç + 50 Ort zehir GeçtimiSavaşçi İle Geçsin Ozmn Gorursun
[/
Mmo da 51ort 12güç +5karakterli zehir kullandım 10sawaşçi 5ninjaydı 6-7leride 51ort olmasına ragmen en fazla düz 5k indirdim oda keşişli adama normal wslerde en fazla (turkolu adamlara) 800-900-1000
Ama trde farklı orda baya fazla vuruyorsun
İyi forumlar..
Son düzenleme:
Tr de Deneme Siddetle Tavsiye ediyorum ama BulursanTr de Eline Hiç + 50 Ort zehir GeçtimiSavaşçi İle Geçsin Ozmn Gorursun
[/
Mmo da 51ort 12güç +5karakterli zehir kullandım 10sawaşçi 5ninjaydı 6-7leride 51ort olmasına ragmen en fazla düz 5k indirdim oda keşişli adama normal wslerde en fazla (turkolu adamlara) 800-900-1000
Ama trde farklı orda baya fazla vuruyorsun
İyi forumlar..![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)