noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Hack Olduğunu Belli Etmeme | Taktikler |

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MrLivoRa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Hazır Hack Filan Yokken Konuyu Açıyım Dedim :)
Hack Belli Etmemek İçin Yapılacaklar :D Mesela Ben Hack Kullanırken Hiç Kick Yemiyorum Neredeyse.
Neyse Konuya Geçelim.

1-Hack Vip'ise WallHack,NoRecoil[Fazla Abartmadan]Yeterli Olacaktır Bide Yere Düşünce Can Gitmemesi Bunlardan Fazla Açarsaniz %70 Kicklenirsiniz..

2-Vote Kick Devam Ederken F12 F12 Diye Spam Yapmayın Öyle Spam Yapanların Hack Olduğu Belli Çünkü Hack Olmayan Adam Neden F12 F12 Diye Bind Yapsınki Haksızmıyım ? 2. Kural Asla F12 Spam Yapma .Ve Relax Ol Adam Sana Hack Diyorsa Gülücük At :)

3-Arada Sırada Öl [En Önemlisi] Hatta Öldürdügün 15 İse Ölümün 12 Filan Olsun Şimdi Sen 20 Kez Öldürüp 2 Kez Ölürsen Olmaz.

4-Wall Kullanırken Duvarlara Bakma Herzaman Açık Yere Bak Duvara Bakarsan Cok Anlaşılıyor..

5-Arada Diğer Adamlara Hack Filan De Şakalaş :D

Ben Bunları Yaptıgım Zaman Atmıyolar Hatta Geçen Yeni Açtıgım Hesapla Gülücük İşareti :D Onla 1 Mapta İmkansız Bisi Yaptım Öndeki Adamı Ve Arkadaki Adamı Vurdum Ama Atmadılar Hmde Baya Yüksek Rütbeliler Vardı Adamlar Wow Diyor Clana Bile Çağıran Oldu :) Benden Bu Kadar Üsttekileri Yaparsanız Kick Yeme Oranınız %70 Düşecektir..

Güle Güle

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri