berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Fiber Dizayn

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ULUB-İ-LGE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 476
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selam Lütfen Konuyu Tamamen Okuduktan Sonra Cevap Yazınız...
Fiber Dizayn Kadar Hayatımda İYİ Bir Firma Görmedim.Lakin;

-Şikayetler Cogalınca Çözmek Yerine Site Kapatıyorsunuz.. (www.fiberdizayn.net)

-Sizden Alalı 2 Haftaya Yakın Oldu.Halen Domain ve Hosting Alamadık...

-Sitenizde Fileste Güncellemeler Yapılıcak Dediniz, Yedek Alalım mı? Diye Mesaj Attık Cevap Yok...

Ram Eksikti Bana Gönderdikleri Mesaj Samimiyetin Kanıtıdır... Ancak Diger Mesajlara Cevap Yok...​

Gelen Mesajlar...
•"Ömer bey inanın sizinle konuşacak yüzüm kalmadı elimden geldiğince hızlı ve yardımcı olmaya çalışıyorum ancak 8 saatte bir cevap alıyoruz.
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne başvuruda bulunacağım."
•"Server ip adresiniz nedir Ömer bey?​

Derhal ram eklentisi yapılsın. "

İşte Mesajlar Bunlar.Fiber Dizayndan Şaşmayın Ama Velakın Mesajlara Haddinden Fazla Geç Cevap Veriyorsunuz...​

Bu Arada Serverde V8 Files Yüklü İdi.Benım Sorumsuzlugum Yüzünden Format Atmak Zorunda Kaldım.Ama Seceneklerde V8 Files Yok.Dikkatten Kaçmış Olmalı....

Son düzenleme:
malasef kotu yoldalar boyle hem musterı kaybedıolar eer bunu devam ederlerse
basına ıs acıcaklar :S

1 Hafta Daha Bekliyecegiz.Sonuc Cıkmayınca Hukuki Yollardan Hizmettimizi Actırıcagız Yada Paramızı Geri İadesini İsteyecegiz.

Kendilerinin files yapımcısıyım ve ortak bir şeyler ortaya koymaktayız.

Ne zaman ki bu firma yeni bir şeyler yapmaya kalksa , her zaman müşteriler eskiyi istedi.

Free BSD güncellemesi ve Files güncellemesi yapıldı , eskisi istendi. Sorun çözümleri için satış yapmayı bıraktılar sorunların çözümü için gece gündüz ekipçe uğraşıyorlar yine suçlular.

Bu adamlar ;

-Paranızı alıp kaçtı mı ?

-Sunucunuzu vermeyip , oyaladı mı ?

- Sorun için ticket açtığınızda küfür edip ticket mi sildi ?

size ne yaptılar da bunlar size bu kadar dokunuyor.

NOT : FiberDizayn çalışanı veya ortağı değilim. Kendime ait küçük bir işletmem var ancak kendime en yakın gördüğüm " Abi " diyebildiğim insanlara bu kadar bencilce davranılması gerçekten kanıma dokunuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri