Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
Hikaye Ekle

windows 8 mmomt2 açmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sanane9999999
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

windows 8 pro tam sürüm kullanıyorum wolfteam açıyor diğer tüm oyunları açıyor metin2 tr yide açıyor ama mmomt2 yi açmıyor virüs programını kapattım tüm denetimlere izin yönetici olarak çalıştırdım açılmıyor çözebilecek varmı

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

henüz windows 8 kurup denemedim açıkçası o yüzden yorum yapamayacağım. Ama bir uyumsuzluk sorunu varsa ilerleyen günlerde pack yayınlarız.

Windows 8 i deneme şansımda olmadı ama mutlaka uyumluluk modu gibi bişey vardır. Windows 7 falan seçip denersin eğer varsa
windows 8 pro tam sürüm kullanıyorum wolfteam açıyor diğer tüm oyunları açıyor metin2 tr yide açıyor ama mmomt2 yi açmıyor virüs programını kapattım tüm denetimlere izin yönetici olarak çalıştırdım açılmıyor çözebilecek varmı

Herhangi bir hata veriyo mu ? Yoksa hiç mi açılmıyo ?

henüz windows 8 kurup denemedim açıkçası o yüzden yorum yapamayacağım. Ama bir uyumsuzluk sorunu varsa ilerleyen günlerde pack yayınlarız.

Windows 8 i deneme şansımda olmadı ama mutlaka uyumluluk modu gibi bişey vardır. Windows 7 falan seçip denersin eğer varsa

Metin2 Tr'de aynı hatayı alanlar çok onlarda Windows 8 yüklemişler bencede sizin dediğiniz gibi uyumluluk sorunu olabilir.

Uyumluluk sorunu var sanırım Bendede windows 8 var Metin2 Tr girmiyordu uyumluluk yapınca olmustu Sizde deneyiniz . Windows 7 uyumlulugu seçiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri