HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle iyi oyunlar şimdiki Anlatacagım Konu Hackker'Ler içindir...!
Hacki Acıp CroosFire Oyuna Girerken Bazen Hata Verir...!
Yada Oyundayken Hack yada Bazı Programlarla Sorunlarınız Olur Ve Hata verir....!
C:\Program Files\Z8Games\CrossFire\Report
Klasörün içine Bu hatalrı Kayder Ve Bu hatalar yada sorunlar Gm ye veya admine hata mesajı olarak iltilir Gm ye admin IP üzerinden Hataya bakar Hack yada İllegal Pragram Kullanıldıgı Tespit Edilirse Accut hesabı Süresiz Blacked alır...! Size Demek İstetğim...!
Mutlaka Her hatadan Sonra bu Klosörün İçindekileri Silmeniz....!
^^~~ !!.......ÖNEMLE DUYRULUR....!!!!~~^^
KESİNLİKLE HİÇ BİR YERDEN ALINTI DEĞİLDİR!!
Hacki Acıp CroosFire Oyuna Girerken Bazen Hata Verir...!
Yada Oyundayken Hack yada Bazı Programlarla Sorunlarınız Olur Ve Hata verir....!
C:\Program Files\Z8Games\CrossFire\Report
Klasörün içine Bu hatalrı Kayder Ve Bu hatalar yada sorunlar Gm ye veya admine hata mesajı olarak iltilir Gm ye admin IP üzerinden Hataya bakar Hack yada İllegal Pragram Kullanıldıgı Tespit Edilirse Accut hesabı Süresiz Blacked alır...! Size Demek İstetğim...!
Mutlaka Her hatadan Sonra bu Klosörün İçindekileri Silmeniz....!
^^~~ !!.......ÖNEMLE DUYRULUR....!!!!~~^^
KESİNLİKLE HİÇ BİR YERDEN ALINTI DEĞİLDİR!!
ben ban yemiştim fakat GM ye mesaj attim acti![]()
Açıldıgına sevindim ama bir çogumuz bunu bilmediği için Ban yiyor ve Ticket atmasını bilmedigi icin Açtıramıyor yada konusamıyor yardımcı olucagını sandım o yüzden paylaştım sizinle...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)