Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
merhaba arkadaşlar .
ben wolfteam çarıma oyundan girebiliyorum fakat joygamenin internet sitesinden
giremiyorum . bu yüzdende şifremi değitiremiyorum ortağım şifreyi herkese sölylemiş çarda sürekli hack açıp ban attırıyorlar .çarın rütbesi yüksek olmasa 5 dk uğraşmam ama çarın rütbesi beyaz yıldız o yüzden yardımlarınızı bekliyorum ...
başarılı çözüm bulanı çarıma ortak etcem .
iyi forumlar
ben wolfteam çarıma oyundan girebiliyorum fakat joygamenin internet sitesinden
giremiyorum . bu yüzdende şifremi değitiremiyorum ortağım şifreyi herkese sölylemiş çarda sürekli hack açıp ban attırıyorlar .çarın rütbesi yüksek olmasa 5 dk uğraşmam ama çarın rütbesi beyaz yıldız o yüzden yardımlarınızı bekliyorum ...
başarılı çözüm bulanı çarıma ortak etcem .
iyi forumlar
Wolfteam Teknik Yardım bölümünü kullanınız.
Wolfteam yöneticileriyle iletişime geçiniz!!! Birde joygame sitesine farklı bir tarayıcıyla girmeyi dene.
Wolfteam yöneticileriyle iletişime geçiniz!!! Birde joygame sitesine farklı bir tarayıcıyla girmeyi dene.
Wolfteam forumunda veya wolfteam teknİk servİsİne bu sorunu dİle getİrİrsen onlar ÇÖzebİlİr bu sorunun ÇÖzÜmÜ teknİk servİstİr(support)
16-Açtığınız konuların başlıkları içeriğini anlatmalıdır. "Ne olur yardım, yardım, imdat, help, acil, bi bakın arkadaşlar" gibi anlamsız konu başlıkları KİLİTlenecektir.
Forum Kuralları
Forum Kuralları
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)