HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Şimdi birgün internet hızım yavaş kurt avına gırdım carımın rutbesı ortada yıldız var lusıanın yan kurdu olucagıma kırmızı takımda ınsan oldu sasırdım ve sonra sılahları almamaya basladı temel sılah alabılıyorum dıgerlerı alınmıyor bu modda bu sılahı almanız yasak dıyor ve sılah alamıyorum yardım carı bırakamam o kadar emek verdım wolfteam yetkılılerı ve yardımcı olabılecek arkadaslarım yardım . Lutfen . cozume yonelık cevapLar beklıyorum .
Şimdi birgün internet hızım yavaş kurt avına gırdım carımın rutbesı ortada yıldız var lusıanın yan kurdu olucagıma kırmızı takımda ınsan oldu sasırdım ve sonra sılahları almamaya basladı temel sılah alabılıyorum dıgerlerı alınmıyor bu modda bu sılahı almanız yasak dıyor ve sılah alamıyorum yardım carı bırakamam o kadar emek verdım wolfteam yetkılılerı ve yardımcı olabılecek arkadaslarım yardım . Lutfen . cozume yonelık cevapLar beklıyorum .
Her oyunda modunda mı böyle ölüm oyunu,yıkımda falanda mı bu şekilde ?
KardeŞİm aĞir sİlahlar felan bazilari bu modlarda ÇaliŞmamakta ÖrneĞİn ÖlÜm oyununda gx-360 [ateŞ canavari] kullanilmiyor...
Yada netİn yavaŞ oyun kendİnde deĞİl :d
Yada netİn yavaŞ oyun kendİnde deĞİl :d
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)